Xiaomi prodao 150 tisuća Redmi Y1 smartfona u 3 minute

Fotografija članka: Xiaomi prodao 150 tisuća Redmi Y1 smartfona u 3 minute

Prije nekih desetak i više dana popularna je kineska kompanija Xiaomi predstavljanjem novih Xiaomi Redmi Y1 i Redmi Y1 Lite modela još jednom dokazala kako ozbiljno računa na brzo rastuće indijsko tržište.

Oglas

Nakon što je održana prva takozvana „flash“ prodaja kompanija je objavila kako je u roku od samo tri minute prodano čak 150.000 ovih smartfona. Ovu je informaciju sa javnosti podijelio kompanijin direktor u Indiji – Manu Kumar Jain.

Ovi su veoma povoljni smartfoni službenu premijeru imali u gradu New Delhi u Indiji, a pratio ih je #LoveYourselfie slogan koji jasno daje do znanja kako je glavni fokus Redmi Y1 pametnih telefona usmjeren na prednju selfie kameru i na sve ljubitelje selfie fotografija. Ovdje se ponajprije ističe Redmi Y1 model koji dolazi sa 16 MP prednjom selfie kamerom koju prati LED bljeskalica, a osim toga ovaj uređaj nudi i Dual SIM podršku te MicroSD podršku u istovremeno.

Verzija Redmi Y1 smartfona sa 3 GB radne memorije u Indiji košta oko 140 USD, dok je verzija sa 4 GB RAM-a nešto skuplja te se prodaje po cijeni od nekih 170 USD. Jeftiniji se Redmi Y1 Lite model prodaje po cijeni od 110 USD, a dolazi sa malo skromnijom 5 MP prednjom selfie kamerom. Ovaj će se pametni telefon prodavati putem Mi.com i Amazon India stranica.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.