Xiaomi uskoro predstavlja prvi zakrivljeni Mi TV

Fotografija članka: Xiaomi uskoro predstavlja prvi zakrivljeni Mi TV

Osim po pametnim telefonima popularna se kineska kompanija Xiaomi ističe i po prekrasnim i funkcionalnim televizorima koji spadaju u njihovu Mi TV liniju proizvoda.

Oglas

Ovi televizori nude veliki zaslon, prekrasan dizajn te pametne značajke i jako zanimljivu i kompetitivnu cijenu. Čini se kako je svojoj liniji televizora Xiaomi odlučio pridružiti novog zakrivljenog člana „obitelji“. Kompanija već neko vrijeme najavljuje predstavljanje svog prvog zakrivljenog Mi TV uređaja koji će osim zakrivljenog ekrana biti i ekstra tanak.

Na internestkoj stranici 3C Quality Control agencije iz Kine pojavila su se dva različita modela, jedan 65-inčni (vjerojatno zakrivljeni Mi TV) te jedan 43-inčni koji je vjerojatno nasljednik postojeće 40-inčne varijante.

Mi TV sa zakrivljenim zaslonom će se morati suočiti sa prilično opakom konkurencijom u vidu LeTV (LeEco) Super 4 Max65 Curved Commemorative Engineering Edition televizora koji ima ogroman Samsung-ov ultra tanki 4K zakrivljeni ekran te se prodaje po cijeni od nekih 1.075$.

Pretpostavljamo da bi se i novi zakrivljeni Mi TV mogao bazirati upravo na navedenom Samsung-ovom ekranu, no za potvrdu te informacije ćemo morati čekati službeno predstavljanje zakazano za 23. ožujka. Uz to, ovaj TV bi trebao imati dobar procesor uparen sa 3 ili 4 GB RAM-a te bi uz stale pametne značajke trebao imati i prodajnu cijenu manju od LeEco-vih 1.075$.

xiaomi mitv

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.