Xiaomi New Year Big Sale 2018 – akcijska prodaja Xiaomi uređaja na Geekbuyingu

Fotografija članka: Xiaomi New Year Big Sale 2018 – akcijska prodaja Xiaomi uređaja na Geekbuyingu

Na posebnoj promotivnoj stranici na Geekbuyingu pronašli smo prvu ovogodišnju veliku akcijsku prodaju koji ne bi smjeli propustiti, a traje od 11-19. siječnja.

Oglas

Xiaomi je globalno popularna kineska kompanija koja je mnogima poznata samo po prodaji pametnih telefona, no njihova je paleta proizvoda vrlo široka. Velih dio njihovih proizvoda pronaći ćete na posebnoj akcijskoj prodaji na gdje ćete pronaći Xiaomi proizvode po cijenama već od 0,99$, odnosno mnogim je proizvodima cijena skinuta i do 70%.

Promotivna akcijska prodaja traje od 11-19. ovog mjeseca, a na samom vrhu promo stranice kažu kako Xiaomi Mi Mix 2 možete “uloviti” po cijeni koja je i do 100$ niža. Kako, sve ćete to pronaći na istoj stranici. Prva kategorija “Top Offers” u kojoj ćete pronaći tri vrlo atraktivna kompanijina pametna telefona – Xiaomi Mi 5X (5,5 inčni ekran, metalno kućište, Snapdragon 625, 4 GB RAM-a), zatim Xiaomi Redmi 5 Plus (5,9 inčni ekran, baterija od 4000 mAh), te Xiaomi Redmi Note 5A.

Sve ih možete pronaći na posebnoj .

Kompanijini top pametni telefoni se nalaze u slijedećoj rubrici. Među njima moćni Xiaomi Mi Note 3 (6GB/64GB, stražnja dvostruka kamera + OIS, 16 MP prednja kamera), a tu je i odlični Xiaomi Mi Mix 2 (5,99 inčni ekran, Snapdragon 835, 6 GB RAM-a), Xiaomi Mi 6 (5,15 inčni ekran, Snapdragon 835, 6 GB RAM-a), a tu su i simpatični Xiaomi Mi Max i Mi A1 koji radi na “čistom” Android One operativnom sustavu.

Ako vas zanimaju više smartfoni srednje klase, a koji su i nešto jeftiniji, tada ćete pronaći modele kao što su Xiaomi Redmi Note 5A, Redmi 5A i Redmi 4A, sva tri modela s cijenama manjim od 100$. Tu se nalaze i odlični Xiaomi Redmi Note 4 Global Version, Redmi 5 (full-screen ekran) i Redmi 4X.

Posljednja rubrika nam je omiljena jer se odnosi na brojne proizvode i gadgete koje proizvodi Xiaomi, a tako se i zove – Smart Gadget Center. Tu ćete pronaći proizvode kao što su Xiaomi Piston in-ear slušalice, zatim Mi Robot Vacuum Cleaner (robot čistač), Mi Body Fat Scale (odlična Bluetooth vaga), Xiaomi M365 preklopni električni romobil, Xiaomi Mijia4K akcijska kamera, Mi Notebook prijenosno računalo, Mi Box (Android TV Box uređaj) i mnogi drugi.

Xiaomi New Year Big Sale 2018 ne bi trebali propustiti, pronaći ćete je na . Akcijska prodaja traje do 18. siječnja, tako da imate i više nego dovoljno vremena sve detaljno pregledati, bar vas to ništa ne košta… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.