Xiaomi Mix Evo se pojavio na GeekBenchu sa Snapdragon 835 procesorom

Fotografija članka: Xiaomi Mix Evo se pojavio na GeekBenchu sa Snapdragon 835 procesorom

Još se nije slegla niti prašina oko Xiaomi Mi Mix smartfona, a već se pojavio smartfon sličnog naziva – Xiaomi Mix Evo. Radi li se o nasljedniku Mi Mixa na novom Snapdragon 835 procesorom?

Oglas

Slučajno ili namjerno, u nazivu nema riječ “Mi” koja je tipična za ovu seriju uređaja. Podaci su se pojavili na Geekbench 4 benchmark testu, no na njemu se praktički ne vidi ništa osim procesora i radne memorije. Zanimljiv je i datu – jučerašnji.

Prema podacima koje možemo vidjeti, novi Xiaomi Mix Evo osvaja 1918 u “single core” načinu rada, odnosno 5689 u “multi core” načinu rada. Isto tako, vidimo u dnu kako ima najvjerojatnije 4 GB RAM-a, a procesor je MSM8998, odnosno Qualcommov Snapdragon 835 na 1,9 GHz.

Ako je ovo istina, bit će to prvi smartfon na tržištu s novim procesorom. Ono što nas malo zbunjuje je Android 6.0.1 Marshmallow, iako možemo očekivati kako će se inicijalno pojaviti na novom Nougatu.

I za kraj treba spomenuti kako će se novi Xiaomi Mix Evo (ili Xiaomi Mi Mix Evo?) navodno premijerno pojaviti na MWC 2017 sajmu u Barceloni krajem veljače.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.