Xiaomi MIUI 8: očekujemo novi dizajn i značajke

Fotografija članka: Xiaomi MIUI 8: očekujemo novi dizajn i značajke

Xiaomi Mi Max phablet nije jedino o čemu se ovih dana piše kada se spominje popularna kineska kompanija Xiaomi koja se kako se trenutno čini svim silama trudi nadoknaditi prošlogodišnje lošije prodajne rezultate od očekivanih.

Oglas

Nekako nam se čini da bi ova godina mogla biti ipak nešto povoljnija i bolja za ovu kinesku kompaniju, a osim predstavljanja Xiaomi Mi Max phableta, 10. svibnja nas očekuje i premijera Xiaomi MIUI 8 korisničkog sučelja.

Kompanija neprestano radi na promociji ove najnovije MIUI verzije i to objavljivanjem raznoraznih video sadržaja koji demonstriraju nove mogućnosti i značajke ovog korisničkog sučelja. Osim video sadržaja, kompanija radi i na promociji putem teasera to jest promotivnih slika koje nam trebaju dati maleni uvid u proizvod koji nas očekuje. Tako je na objavljen i službeni teaser koji promovira novi dizajnerski koncept MIUI 8 korisničkog sučelja.

 

MIUI 8 će doći sa mnogim novim vizualnim efektima i brojnim novim značajkama. Između ostaloga nam ovo korisničko sučelje donosi i novu notifikacijsku traku u koju će biti integrirane brze postavke te će doći sa novom paletom boja. Iako posteri ili teaseri koji možete vidjeti u nastavku ovog teksta ne otkriva mnogo, ipak možemo zaključiti kako se radi o bojama, pa je za pretpostaviti da nas očekuje i jedan sasvim novi, osvježavajući dizajn.  Vidjet ćemo sve 10. svibnja. :)

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.