Xiaomi Mitu Rover Robot – inteligentna DIY igračka po sniženoj cijeni na Cafago webshopu

Fotografija članka: Xiaomi Mitu Rover Robot – inteligentna DIY igračka po sniženoj cijeni na Cafago webshopu

Originalni Xiaomi Mitu Rover Robot nije samo obična igračka, kako smo i mi pomislili u prvi tren. Radi se o vrlo inteligentnom robotu kojeg će vaši klinci obožavati, a objasnit ćemo vam i zašto.

Oglas

Ovaj smo zanimljivi Xiaomi Mitu Rover Robot pronašli na , a radi s o DIY (Do It Yourself) igrački koja razvija motoričke i intelektualne sposobnosti. Prvo ćete je morati sastaviti kako bi je koristili. Možda vam još ne zvuči toliko zanimljivo, ali ako vam kažemo kako se može povezati s vašim pametnim telefonom a preko posebne aplikacije upravljate ovim tenkom-robotom, priča je sasvim drugačija, sad je sve što je potrebno u ovom naprednom tehnološkom paketu :)

Idemo i korak dalje, tako da ćemo vam reći kako Xiaomi Mitu Rover Robot radi na Onebot OS-u, odnosno vlastitom operativnom sustavu koji se povezuje s ranije spomenutom aplikacijom, što nam zvuči itekako napredno. Ne zaboravite kako ova inteligentna igračka dolazi iz Xiaomijeve radionice, što joj daje jednu sasvim drugu dimenziju. Imali smo prilike isprobati puno njihovih različitih proizvoda, sve što naprave vrijedno je naše i vaše pažnje.

Ovaj je borbeni rover-tenk napravljen od vrlo kvalitetnih materijala što ćete i osjetiti prilikom sastavljanja, a sastoji se od čak 1.086 dijelova tako da ćete vi i vaši klinci imati puno inteligencije, posla i strpljenja, iako bismo prije rekli kako vas očekuje puno kreativne zabave. Ovo je pravi izazov za sve od 10 godina na više. Pitanje je samo – jeste li spremni odgovoriti na izazov?

Xiaomi Mitu Rover Robot ima vrlo zanimljiv dizajn tako da je vrlo jednostavan za držanje i prenošenje. Kao i pametni telefon, i on ima svoj vlastiti procesor, a to je 32-bitni Cortex Mx. Možete ga kontrolirati na tri načina – preko aplikacije, glasa ili ga programirati. Isto tako, ugrađena su dva motora koji ga pokreću, a kažu kako ga možete programirati i da zapleše. Zgodno je i što podržava novi USB Type-C ulaze koje ćete iskoristiti za povezivanje. Naravno, podržava i Wi-Fi, kao i Bluetooth 4.0.

Puno smo vam već ispričali o ovom izuzetno zanimljivom i kreativnom Xiaomi Mitu Rover Robotu, a koji smo pronašli na po promotivnoj cijeni od samo 132,91$, što je daleko ispod tisuću kuna. No, imamo odličnu vijest, pronašli smo kuponski kod – prilikom kupovine samo upišite “OCRM9062” i cijena će se spustiti za tridesetak dolara na samo . Inače, kuponski kod vrijedi do kraja ovog mjeseca, 31. listopada, tako da imate i više nego dovoljno vremena sve proučiti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.