Xiaomi Mijia bežični mjerač temperature i vlage, po sniženoj cijeni na TomTopu

Fotografija članka: Xiaomi Mijia bežični mjerač temperature i vlage, po sniženoj cijeni na TomTopu

Vrlo koristan dodatak za vaš pametni dom je i ovaj Xiaomi Mijia Bluetooth Temperature Humidity Sensor, odnosno bežični mjerač vlage i temperature, a koji smo pronašli po sniženoj cijeni na TomTop webshopu.

Oglas

Dvije vrlo važne karakteristike zraka u prostoriji u kojoj se nalazite je temperatura i vlaga. Niti jedno niti drugo nije dobro ako je previše ili premalo, a to možete pratiti na ovom Xiaomi Mijia Bluetooth Temperature Humidity senzoru. Pronašli smo ga po sniženoj cijeni na popularnom , a na kraju članka ćemo vam otkriti i vrijedan kuponski kod.

Nama se čini zanimljiv i po tome što se s njim možete povezati preko bežične Bluetooth veze na vaš pametni telefon. Sve što trebate je instalirati Mijia aplikaciju, povezati uređaje i to je to. Nakon toga moći ćete sve podatke pratiti i u aplikaciji na vašem pametnom telefonu. Na ekranu uređaja ćete uz podatke o temperaturi i vlazi vidjeti i podatke o stanju baterije, kao i Bluetooth vezu. Inače se napaja s jednom AAA baterijom.

Xiaomi Mijia senzor za temperaturu i vlagu možete postaviti bilo gdje, straga ćete pronaći magnetski dio, kao i naljepnicu tako da ga možete ili zalijepiti na zid ili postaviti na neku metalnu površinu. Inače je okruglog dizajna i kompaktnih dimenzija od samo 60,8 x 60,8 x 22,5 milimetara i težak je samo 43 grama. Inače, ekran je LCD i od 1,78 inča, te je vrlo mali potrošač baterije.

I sami znate kako su temperatura i vlaga direktno povezani s vašim osjećajem ugode, pa tako i zdravljem, a pomoću ovog senzora možete u realnom vremenu ove podatke pratiti i na vašem pametnom telefonu. Senzor je vrlo osjetljiv tako da prikazuje promjene vrijednosti u 0,1 stupnjeva Celzija, odnosno 0,1% vlage. Isto tako, vrijednosti se provjeravaju svake sekunde.

Ovaj simpatični i korisni Xiaomi Mijia Bluetooth Temperature Humidity senzor nalazi se u prodaji na po cijeni od samo 16,99$, no ako upišete kuponski kod “YM0139” cijena će se spustiti za 3$ na samo .

Inače, bogatu ponudu TomTop webshopa možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.