Xiaomi Mi5 – nove fotografije?

Fotografija članka: Xiaomi Mi5 – nove fotografije?

Nedavno je Xiaomijev predsjednik Lei Jun potvrdio da će kompanija predstaviti novi flagship uređaj na CES-u koji se održava slijedećeg mjeseca.

Oglas

Postoje špekulacije da će se novi model zvati Xiaomi Mi5 ili Xiaomi Mi4s. Fotografija koja je objavljena u ponedjeljak navodno otkriva kako izgleda crna verzija Xiaomijevog Mi5 flagshipa. Pretpostavlja se da ekran uređaja koji je prikazan na fotografiji ima dimenzije u rasponu od 5.5 do 5.7 inča. To ga čini mnogo većim od 5 inčnog ekrana kojeg ima inače sličan mu Xiaomi Mi4.

Fotografija bijelog Xiaomi Mi5 flagshipa koja se ranije pojavila otkriva prednju kameru, senzor svijetla, ultra tanke rubove oko ekrana i Mi logo kojeg možemo vidjeti i na crnoj verziji ovog uređaja.

Očekuje se da će Xiaomi Mi5 doći sa ekranom dijagonale između 5.5 i 5.7 inča sa rezolucijom od 1440 x 2560 piksela. Očekivani procesor nadolazećeg Xiaomijevog flagshipa trebao bi biti 64-bitni Snapdragon 810 sa 3 GB radne memorije.

Prema glasinama na stražnjoj strani uređaja trebala bi se nalaziti kamera od 20.7 MP, a postoji mogućnost da se pojavi i limitirana verzija ovog uređaja sa safirnim staklom. Neki raniji izvještaji sugeriraju kako bi Xiaomi mogao proizvesti 50.000 primjeraka ovog limitiranog modela.

Slijedećeg tjedna kada CES konačno otvori svoja vrata moći ćemo više saznati o nadolazećem flagship uređaju jednog od najvećih proizvođača mobilnih uređaja u ovom trenutku, a u međuvremenu možete pogledati nekoliko neslužbenih Xiaomi Mi5 fotografija.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.