Xiaomi Mi Sports bežične Bluetooth slušalice osjetno snižene na Cafago webshopu

Fotografija članka: Xiaomi Mi Sports bežične Bluetooth slušalice osjetno snižene na Cafago webshopu

Vrhunske slušalice koje možete kupiti po sniženoj cijeni, model Xiaomi Mi Sports, pronašli smo po sniženoj cijeni na Cafago webshopu. Radi se o vrhunskim bežičnim Bluetooth slušalicama, a imamo i kuponski kod.

Oglas

Xiaomi Mi Sports Bluetooth in-ear slušalice su u prvom redu dizajnirane za sportske entuzijaste, odnosno one koji vole aktivni život. Elegantnog su dizajna i minimalističkih dimenzija, a do kraja tjedna se prodaju po sniženoj cijeni na . Imamo i vrijedan kuponski kod koji vrijedi iskoristiti, čitajte dalje.

Zahvaljujući podršci za bežičnu Bluetooth 4.1 vezu potrošnja baterije je smanjena, a zgodno je što mogu biti povezane s dva uređaja istovremeno, tako da se možete prebacivati s jednog na drugi. Isto tako, podržava IPX4 certifikat tako da se ne morate brinuti ako se znojite dok ih koristite, sve će izdržati., čak i ako pada kiša.

Xiaomi Mi Sports slušalice su vrlo lagane (17,8 grama), kompaktne i ergonomski dizajnirane tako da ćete uopće zaboraviti da ih imate u ušima. Radi se o vrlo kvalitetnim materijalima koji su ugodni u uhu i koji će vam pružiti odličan audio užitak i u vašim najnapornijim vježbama, trčanju, bicikliranju i slično.

Naravno, slušalice omogućuju i preuzimanje telefonskih poziva s vašeg pametnog telefona zahvaljujući MEMS mikrofonu, a očekuje vas vrlo kvalitetni audio zvuk, bez obzira telefonirate ili slušate glazbu. Zgodno je što imate i komande za pojačavanje i stišavanje glazbe, kao i posebnu tipku za prihvaćanje telefonskih poziva.

Punjiva litij-ionska baterija od 110 mA izdržat će do čak 7 sati slušanja glazbe odnosno do 280 sati na čekanju. Za samo 10 minuta punjenja baterije možete slušati oko 1 sat glazbe.

Nove se Xiaomi Mi Sports bežične slušalice mogu kupiti na po vrlo privlačnoj sniženoj cijeni od samo 27,99$, no ako upišete kuponski kod “ALPA39” cijena će se spustiti za velikih 10$ na najniže mogućih 17,99$, tako da to svakako preporučujemo. Ako ste tražiti kvalitetne slušalice za vaš smartfon za vrlo malo novca, evo odlične prilike.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.