Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro pojačalo za bežičnu mrežu, po sniženoj cijeni na Cafago webshopu

Fotografija članka: Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro pojačalo za bežičnu mrežu, po sniženoj cijeni na Cafago webshopu

Ako imate problema s jačinom signala koji šalje vaš bežični Wi-Fi ruter, vaše bi probleme mogao riješiti Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro, a kojeg smo po vrlo povoljnoj cijeni pronašli na Cafago webshopu.

Oglas

Naime, radi se o svojevrsnom pojačalu koje u stvari replicira Wi-Fi signal s vašeg matičnog rutera (kojeg ste dobili/kupili) od vašeg telekom operatora te taj isti signal pojačava u drugom dijelu kuće, stana, poslovnog prostora ili neke druge lokacije. Ovaj zanimljivi i cjenovno povoljni Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro uređaj smo pronašli po vrlo niskoj cijeni na , a odlična je vijest kako smo pronašli i dodatni kuponski kod koji će cijenu skinuti za još 20-ak posto.

Koliko puta vam se dogodilo da Wi-Fi signal ne dopire do vašeg bežičnog uređaja. Primjerice, matični telekom ruter se nalazi na jednom kraju kuće, a vi ste na drugom kraju – signal je slab ili nikakav, a prijenos podataka vrlo usporen tako da ne možete npr. gledati Youtube stream, odnosno samo surfanje webom je usporeno. Ne treba uopće spominjati izlazak u dvorište gdje se signal uglavnom u potpunosti gubi. U tome vam može pomoći ovaj Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro pojačivač signala.

Ne samo da će pojačati odnosno replicirati i redistribuirati signal, nego će mu i podići brzinu do čak 300 Mbps, što može zahvaliti dvostrukim antenama koje možete vidjeti na slikama. Bez obzira o kakvom se prostoru radilo, ovaj uređaj će odraditi svoj posao tako da ćete bez problema moći pokriti sve “mrtve točke” gdje nema Wi-Fi signala. Gledanje HD filmova ili igranje online igara bez laga više neće biti problem.

Ovaj pojačivač signala možete povezati s praktički svim poznatim Wi-Fi ruterima. Sve što trebate je pronaći utičnicu gdje ćete ga spojiti, a njegove male dimenzije omogućuju postavljanje gdje god želite. Naravno, prije toga ćete napraviti inicijalno povezivanje s Wi-Fi mrežom, a nakon toga sve će se promjene automatski replicirati. Ovo pojačalo omogućuje bežično povezivanje do čak 64 uređaja istovremeno, tako da se može koristiti i u tvrtkama s više zaposlenih. Naravno, možete kombinirati i više ovakvih pojačala u istoj Wi-Fi mreži.

Ovaj zanimljivi i vrlo korisni Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro pojačivač bežičnog signala smo pronašli na promotivnoj prodaji na po sniženoj cijeni od 19,98$. Naravno, može i jeftinije – u polje za kuponski kod upišite “DC4311” u cijena će se spustiti na samo . Inače, kuponski kod vrijedi do 20. prosinca, tako da imate i više nego dovoljno vremena za sve detaljno pregledati prije kupovine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.