Xiaomi Mi TV 4A: najmanji i ujedno najpovoljniji kompanijin TV do sada

Fotografija članka: Xiaomi Mi TV 4A: najmanji i ujedno najpovoljniji kompanijin TV do sada

Nije tajna kako kineski Xiaomi nije odličan samo u proizvodnji pametnih telefona, već i u proizvodnji prekrasnih TV uređaja. Jedan takav lijepo dizajnirani TV ugledao je svjetlo dana.

Oglas

Riječ je o do sada najmanjem kompanijinom TV uređaju naziva Xiaomi Mi TV 4A koji raspolaže 32-inčnim ekranom, a uz to što je najmanji dolazi i činjenica da je i najjeftiniji kompanijin TV uređaj. Tako Xiaomi Mi TV 4A dolazi sa cijenom od 163 američka dolara za koju nudi 32-inčni ekran okružen crnim plastičnim kućištem zbog kojega ovaj TV uređaj teži samo 3,9 kilograma. Ovakva kilaža idealna je za lako prenošenje TV uređaja čak i od strane nježnijeg spola. Ovo je karakteristika koju kompanija i sama ističe kao jednu od odličnih.

Po pitanju specifikacija Xiaomi Mi TV 4A dolazi sa već spomenutim 32-inčnim ekranom rezolucije 1.366 x 768 piksela koji ima kut gledanja od 178 stupnjeva. U svome se radu ovaj TV uređaj oslanja na nespecificirani četverojezgreni Cortex-A53 procesor koji radi na taktu od 1.5 GHz te je uparen sa Mali-450 MP3 grafikom te sa 1 GB RAM-a i 4 GB interne memorije.

Xiaomi Mi TV 4A će se u prodaji naći od 23. srpnja po već spomenutoj cijeni od 163 američkih dolara. Ovo je jedan od cjenovno najdostupnijih TV uređaja kompanije Xiaomi tako da smo sigurni da dobri prodajni rezultati neće izostati.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.