Xiaomi Mi TV 3S: još jedan prekrasan TV sa cijenom od 277$

Fotografija članka: Xiaomi Mi TV 3S: još jedan prekrasan TV sa cijenom od 277$

Xiaomi je ime koje se češto čuje u svijetu pametnih telefona, ali i televizora. Kompanija je postala sinonim za kvalitetan hardver, lijepi dizajn i povoljne cijene.

Oglas

Uz prekrasan zakrivljeni i ekstra tanki Xiaomi Mi TV 3S 65″ Curve kompanija je predstavila i televizor koji je povoljniji, a svojim specifikacijama i izgledom i dalje odličan. Riječ je o 43-inčnom televizoru naziva Xiaomi Mi TV 3S koji ima ravni ekran, debljinu od 10.9 mm te težinu od 9.32 kilograma. Iako nije tanak kao Xiaomi Mi TV 3S 65″ Curve, ovaj je model kako tvrdi kompanija i dalje bolji od televizora prethodne generacije. Tako Xiaomi tvrdi kako je novi Mi TV 3S 24.8% tanji od prethodnog kompanijinog 40-inčnog televizora.

Najzanimljivija stvar kod ovog televizora svakako je njegova cijena od samo 277$, a za tu svotu Xiaomi Mi TV 3S dolazi sa četverojezgrenim Mstar 6A908 procesorom koji radi na taktu od 1.45 GHz, zatim sa Mali-450 grafičkim procesorom te sa 1 GB radne i 8 GB interne eMMC 4.5 memorije.

Od opcija povezivanja Xiaomi Mi TV 3S nudi Bluetooth 4.0 podršku te podršku za 2.4GHz/5GHz Wi-Fi. Unatoč skromnim specifikacijama u usporedbi sa većim i luksuznijim Mi TV 3S 65″ Curve modelom, cijena od 277$ i veliki 43-inčni ekran zasigurno su glavni prodajni aduti ovog televizora. Njegova će prodaja započeti 31. ožujka.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.