Xiaomi Mi TV 3S 65″ Curve službeno: zakrivljeni i nevjerojatno tanki TV

Fotografija članka: Xiaomi Mi TV 3S 65″ Curve službeno: zakrivljeni i nevjerojatno tanki TV

Nakon nekoliko najava popularna je kineska kompanije Xiaomi službeno predstavila najnoviji televizor iz svoje MI TV 3S serije.

Oglas

Naziva Xiaomi Mi TV 3S 65″ Curve ovo je prvi kompanijin televizor sa zakrivljenim ekranom, a osim što ga krasi prekrasan zakrivljeni ekran ovaj se televizor ističe i po iznimno tankom tijelu debljine nevjerojatnih 5.9 mm. Kako bi vam otprilike objasnili koliko je zapravo ovaj televizor tanak dovoljno je da ga usporedimo sa kompanijinim najtanjim pametnim telefonom naziva Mi Note koji je sa kućištem debljine 6.95 mm deblji od Xiaomi Mi TV 3S 65″ Curve televizora.

Xiaomi Mi TV 3S 65″ Curve krasi Samsung-ov 65-inčni zakrivljeni ekran sa 178 stupnjeva širokim kutem gledanja, a debljina stakla koje ga prekriva je samo 0.4 mm te je integrirano u ultra jaku i tanku metalnu ploču kako bi se postigla ovakav nevjerojatno tanki profil navedenog televizora.

mi-tv-3s-65-curve

Unutar kućišta se nalazi četverojezgreni Mstar 6A928 flagship TV procesor koji radi na taktu od 1.4 GHZ te je uparen sa Mali-T760MP8 grafičkim procesorom. Uz to korisnici ovog televizora će na raspolaganju imati 2 GB DDR3 radne memorije zajedno sa 8 GB eMMC 5.0 interne pohrane te nezavisni sistem od šest zvučnika. Ovaj TV podržava 10-bitni H.265 4K/ 60 fps dekodiranje i 802.11 ac 2×2 dvokanalski Wi-Fi.

Naravno, kada je riječ o cijeni ovaj će prekrasni televizor koštati u Kini 1.385 američkih dolara (preračunato), dok za usporedbu možemo spomenuti zakrivljeni televizor konkurentske kompanije LeEco koji je predstavljen krajem prošle godine i to sa cijenom od 1.077 USD. To je razlika od gotovo 300 USD, međutim LeEco zakrivljeni TV još nije stigao u prodaju, dok će Xiaomi Mi TV 3S 65″ Curve u prodaju doći već za par dana, točnije 31. ožujka i to na kompanijinoj službenoj web stranici.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.