Xiaomi Mi Robot Vacuum inteligentni robot čistač povoljno na GearBestu

Fotografija članka: Xiaomi Mi Robot Vacuum inteligentni robot čistač povoljno na GearBestu

Originalni Xiaomijev robot čistač odradit će u vašem domu upravo ono što ne volite – usisat će i očistiti podove u vašem domu ili uredu. Xiaomi Mi Robot Vacuum je upravo ono što mnogi priželjkuju, a u prodaji je na GearBestu.

Oglas

Ljeto je, pa se možemo poigrati i malo drugačijim, lepršavim, ali isto tako korisnim visokotehnološkim proizvodima kao što je i ovaj Xiaomi Mi Robot Vacuum inteligentni robot čistač. Pronašli smo ga po povoljnoj cijeni na . Naravno, imamo i bogati kuponski kod.

Radi se o jednom od najboljih robota čistača koji trenutno postoji na tržištu. Može se povaliti vrlo inteligentnim načinom čišćenja i usisavanja različitih površina poda što može zahvaliti velikom broju senzora koji su ugrađeni. Konkretno, radi se o čak 12 različitih senzora.

Laser Distance Sensor (LDS) skenira okoliš u svih 360 stupnjeva kako bi zapamtio površinu koju treba očistiti. Ugrađena su čak tri različita procesora koji prate pokrete u realnom vremenu, a ugrađen je i takozvani Simultaneous Localization and Mapping (SLAM) algoritam koji će izračunati optimalnu rutu po kojoj treba čistiti.

Naravno, ovaj se robot čistač može povezati i na Mi Home aplikaciju za pametne telefone, a preko koje možete daljinski kontrolirati načine čišćenja odnosno pokrenuti čišćenje kada vam to najviše odgovara. Zahvaljujući moćnom elektromotoru i jakoj 5200 mAh bateriji ovaj je robot čistač sposoban čistiti oko 2 i pol sata. Kada osjeti da mu je baterija pri kraju, sam će se vratiti na punjač, napuniti bateriju i nastaviti čišćenje.

Svakako pogledajte vrlo zanimljivi video niže u kojem ćete vidjeti kako radi ovaj slobodno možemo reći fantastični uređaj koji će sve očistiti umjesto vas, definitivno vrijedi svaku uloženu kunu/dolar/euro.

Xiaomi Mi Robot Vacuum robot čistač/usisavač je vrijedan kućni pomoćnik kojeg bi svatko poželio, a koji smo pronašli na po povoljnoj cijeni od samo 339,99$ uz besplatnu dostavu. No, ako upišete kuponski kod “MiRobotBK“, cijena će se spustiti na samo 312,99$. Sve dodatne detalje potražite na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.