Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner 2. generacije po osjetno sniženoj cijeni na GearBestu

Fotografija članka: Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner 2. generacije po osjetno sniženoj cijeni na GearBestu

Originalni robot čistač koji nam dolazi iz Xiaomija u narednih se nekoliko dana na GearBestu prodaje po sniženij cijeni. Da stvar bude bolja, imamo i zaista veliki kuponski kod koji vrijedi iskoristiti.

Oglas

Roboti čistači poput Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleanera sve su popularniji u svijetu. Nije niti čudo jer će bez pogovora obaviti posao koji praktički nitko ne voli – čišćenje i usisavanje podova. Olakšajte si životi, drugu generaciju originalnog Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleanera pronašli smo na posebnoj . Ako sta zainteresirani preporučujemo čim prije iskoristiti kuponski kod koji smo pronašli, a koji cijenu skida za velikih 90$!

O ovom robotu čistaču smo već ranije pisali, tako da ćemo vas samo podsjetiti na neke osnovne karakteristike. Okruglog je oblika i bijele boje, a možete ga povezati i s vašim pametnim telefonom preko kojeg ćete mu narediti kako će čistiti.

Inače je vrlo inteligentan i lako prepoznaje prepreke, a zahvaljujući jakoj bateriji od 5200 mAh do slijedećeg punjenja može raditi oko 2 i pol sata. Inače se i sam automatski puni. Zgodno je i što ima dvije funkcije – prva je čišćenje, a druga je pranje poda.

Originalni Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner 2. generacije smo pronašli po sniženoj cijeni na gdje mu je cijena samo 549,99$. Svakako upišite vrlo vrijedan kuponski kod “BKFDXM” jer će mu se cijena spustiti na . Požurite, jer kupon vrijedi samo nekoliko dana.

Inače na posebnoj možete pronaći pregršt drugih robota čistača, usisavača i kućne elektronike i pomagala koji će vaš život učiniti ljeppim i jednostavnijim. Ponuda je zaista bogata, a nekako nam je za oko zapelo nekoliko modela, za sve smo pronašli kuponske kodove za dodatni popust. Evo ih u nastavku.

1.
– kuponski kod: BKFDV5
– snižena cijena: 99,99$
– dostupno primjeraka: 300

2.
– kuponski kod: BKFDXMC
– snižena cijena: 249,99$

3.
– kuponski kod: BDJSWFX
– snižena cijena: 79,99$

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.