Xiaomi Mi Power Bank 2 – zgodna i moćna baterija za samo 12$

Fotografija članka: Xiaomi Mi Power Bank 2 – zgodna i moćna baterija za samo 12$

Već smo ranije imali priliku isprobati neke baterije ove popularne kineske kompanije, a upravo su najavili svoju novu generaciju Xiaomi Mi Power Bank 2 baterija po vrlo popularnoj cijeni.

Oglas

U današnje vrijeme u kojem baterije u mobilnim uređajima i njihova potrošnja nekako najsporije napreduju, ovakav dodatak je nešto što možemo nazvati “must have”. Istina, ima onih smartfona koji imaju ugrađenu bateriju od 5000 mAh ili više, ali takvi su rijetki.

Velika većina smartfona i danas ima po nama preslabu bateriju i baš nije neko zadovoljstvo svakodnevno puniti mobilni uređaj. Čak je to ok ako ste blizu izvora struje, no kako smo stalno u pokretu sve se češće događa situacija u kojoj nam baterija “iscuri” upravo onda kada to najmanje treba. Zbog toga je zgodno u torbici ili ruksaku imati dodatnu bateriju kao što je Xiaomi Mi Power Bank 2.

Sa svojim kapacitetom od 10000 mAh može nekoliko puta napuniti smartfone, a dovoljno je moćna i za punjenje većih i energetski zahtjevnijih tablet uređaja. Nova baterija ima zaštitno kućište i podržava USB Type-C i microUSB, tako da ne morate razmišljati o kompatibilnosti – samo spojite kabel i to je to.

Kažu i kako podržava i tehnologiju brzog punjenja u oba smjera – za punjenje same power bank baterije kao i za punjenje spojenih uređaja, naravno ako to oni podržavaju. Baterija ima ugrađen sigurnosni čip kojeg potpisuje Texas Instrument, a koji štiti bateriju u 9 točaka (temperatura, napon na ulazu i izlazu, kratki spoj, prepunjavanje, resetiranje,…).

Spomenimo i kako je kućište od aluminijske legure i ergonomsi je dizajnirana tako da ćete je rado i koristiti i pokazivati. Na kućištu su i četiri kontrolne LED diode koje prikazuju stanje same baterije odnosno napunjenosti. Sve u svemu Xiaomi Mi Power Bank 2 je nešto što će svatko poželjeti, pogotovo ako znate da je preporučena neto cijena samo 12$.

Xiaomi Mi Power Bank 2 – osnovne karakteristike:
Naziv: Mi Power 2
Broj modela: PLM02ZM
Vrsta baterije: ATL High Density Lithium Polymer
Kapacitet: 10000mAh  3.85v/38.5Wh
Ulazni napon: 5V/2A 9V/12V Max 18W
Izlazni napon: 5V/2.4A 9V/12V Max 15W
Konverzija: >90%
Težina: 217 grama
Cijena: 12$

Kao što smo već ranije spomenuli, prvu generaciju zaista odličnih Xiaomi Mi Power Bank baterija raznih kapaciteta imali smo prilike i sami isprobati (slike niže), a nabavili smo ih na . Vidimo da se one na webshopu kreću i do čak 20000 mAh, što je zaista moćno. Imamo ih skoro sve i odlično rade :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.