Xiaomi Mi Pad tablet u videu i slici – prvi ga imamo, prvi dojmovi :)

Fotografija članka: Xiaomi Mi Pad tablet u videu i slici – prvi ga imamo, prvi dojmovi :)

Već se nekih tjedan dana igramo s novim Xiaomi Mi Pad tabletom. I znate što ćemo vam reći? Sada znamo zašto ga zovu Android iPadom! :)

Oglas

Naši prvi dojmovi o Xiaomi Mi Pad tabletu (čitaj: šao-mi mipad) vrlo su pozitivni. Naravno, pri tome nismo rekli nešto posebno pametno, jer ćete na webu pronaći pregršt informacija o novom Xiaomijevom tabletu, svi ga hvale na sva usta. No, je li to zaista tako? Znate i sami, kada se nešto jako puno reklamira i hvali, tada čovjek najviše sumnja. Morali smo pronaći neki način kako se u to uvjeriti, jer ruku na srce – Xiaomi Mi Pad je jedan od najočekivanijih tableta u svijetu. Ukratko, imamo ga… :)

Prva serija se u prodaji pojavila u Kini 1. srpnja (prije nepunih mjesec dana) i rasprodana je u manje od 4 minute. Druga se serija za kinesko tržište očekivala za tjedan dana, 8. srpnja, a u Europu je došla nekoliko dana kasnije. Video i fotke koje smo snimili su među prvima su Europi, a vjerojatno prve u ovoj regiji.

Mi smo naš primjerak dobili prije otprilike tjedan dana i već smo puno saznali o ovom zaista odličnom tabletu. A “zagrebali” smo tek malo ispod površine. Nećemo vam sada ponavljati tehnikalije tableta, sve smo , no ono što morate znati je kako se ovaj tablet razlikuje od velike većine po procesoru – Nvidia Tegra K1 s čak 192 Kepler grafičke jezgre! Nije teško zaključiti kako će ovaj tablet biti raj za ljubitelje video igara.

Na video prilogu koji slijedi vidjet ćete puno toga zanimljivog i korisnog o ovom tabletu. Snimili smo kratki unboxing teaser u kojem smo prikazali neke osnovne stvari, AnTuTu test (iznad 40.000 bodova, otkrijte točno koliko!!!), kako radi kamera, te dodatni Fashion Portable Leather Case (stand, protective). Detaljan test očekujte kroz nekoliko dana.

Ako i vi želite imati svoj primjerak Xiaomi Mi Pad tableta, ništa lakše, možete ga nabaviti već sada. Preporučujemo da ga kupite u ovlaštenom , dva s modela u prodaji:

Ponosni smo što među prvima u svijetu testiramo novi Xiaomi Mi Pad tablet koji po našem mišljenju opravdao epitet “iPad u svijetu Androida”. No, ono najbolje na našem portalu tek dolazi…

Osim same recenzije, u narednih godinu dana ćemo Xiaomi Mi Pad tablet iskoristiti upravo za ono za šta je najviše namijenjen – za gaming! Već smo najavili našoj ekipi u Gameboxu kako će moći testirati video igre na ovom tabletu, svi su poskakali od sreće, a neki su se zakvačili i za plafon :) Kako i ne bi – Xiaomi Mi Pad tablet je uz Nvidia Shield Tablet trenutno najbolji gamerski tablet na svijetu!!!

Svakako nas pratite u danima, tjednima i mjesecima koji dolaze, očekuje vas puno lijepih stvari… :) Uskoro pripremamo jedan posebno “brutalan” test, nećete vjerovati onome što ćete vidjeti… :) Stay tuned…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.