Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 ima osvježeni hardver

Fotografija članka: Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 ima osvježeni hardver

Xiaomi je odlučio osvježiti svoj 13,3 inčni Mi Notebook Air laptop novijim hardverom i dodatnim značajkama koje ga stavljaju u bolju poziciju prema ostalim ultra-portable konkurentima.

Oglas

Nova varijanta dolazi sa čitačem otiska prsta koji je ugrađen u gornji desni dio touch pada. A unutarnji hardver zamijenjen je novijim verzijama. Intelov Core i5 procesor šeste generacije zamijenjen je sedmom generacijom odnosno Kaby Lakeom. Tako da sada u Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 kuca Core i5-7200U na frekvencijama do 3,1 GHz-a.

Grafički čip GTX940MX sa prošlogodišnjeg modela sada mijenja GeForce MX150. Radi se o nVidijinom ulaznom modelu grafičkih čipova za laptope na Pascal arhitekturi.

Memorija ovog uređaja jest 8 GB RAM-a i 128 ili 256 GB SSD unutarnje pohrane. Od povezivosti imamo Bluetooth 4.0, USB Type-C, 2 USB 3.0 priključka i HDMI. A za struju se brine baterija sa četiri čelije koja podržava brzo punjenje putem USB Type-C (50% za 30 minuta).

Za sad još ne znamo od kada će nova varijanta Xiaomijevog ultrabooka biti dostupna. A početne cijene će biti 735$ za verziju sa 128 GB i 809$ za verziju sa 256 GB.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.