Xiaomi Mi Notebook 2 pojavili se još neki detalji, u prodaji u travnju

Fotografija članka: Xiaomi Mi Notebook 2 pojavili se još neki detalji, u prodaji u travnju

Prošle su godine donekle uzdrmali tržište prijenosnih računala svojim Xiaomi Mi Notebook modelom, a ove godine idu korak dalje – najavljen je Xiaomi Mi Notebook 2.

Oglas

Xiaomi već odavno nije samo proizvođač pametnih telefona, nego je njihova paleta proizvoda vrlo široka. Proizvode sve – od akcijskih kamera i pročišćivača zraka, pa sve do powerbank baterija, bežičnih rutera, slušalica i zvučnika, pa sve do tableta i pametnih telefona. Najnovije u njihovoj ponudi su prijenosna računala, kao tšo je to i novi Xiaomi Mi Notebook 2.

Najnovije informacije govore kako će se pojaviti u veličini ekrana od 12 i 13 inča. Rezolucija ekrana će biti FHD ili jača, očekuju se najnoviji Intel Core procesori, sve do onih najjačih, kao i 8 GB RAM-a te SSD diskovi različitih veličina. Inače, kućište će biti metalno, točnije od ekstremno lagane i čvrste litij-magnezijske legure. Točne specifikacije se još ne znaju, ali i ovo je za početak dovoljno.

Saznajemo kako će se Xiaomi Mi Notebook 2 pojaviti u prodaji najvjerojatnije u travnju po cijeni nižoj od 1.000$.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.