Xiaomi Mi Note 3 od sada u jeftinijoj varijanti sa 4 GB RAM-a

Fotografija članka: Xiaomi Mi Note 3 od sada u jeftinijoj varijanti sa 4 GB RAM-a

Bacili ste oko na phablet kompanije Xiaomi, no cijena vam je bila ipak malo previsoka? Možda će vam se svidjeti informacija kako je kompanija za tržište pripremila i nešto povoljniju varijantu.

Oglas

Xiaomi Mi Note 3 je najnoviji phablet ove popularne kineske kompanije koji je zapravo po dizajnu isti Xiaomi Mi 6 flagship, samo u većem formatu. Mi smo ga u redakciji nedavno imali prilike isprobati u detaljnoj recenziji, pa na možete pročitati naše dojmove. Ovaj se kompanijin phablet pojavio u prodaji u dvije memorijske varijante, a to je bila jedna sa 6 GB radne i 64 GB interne memorije, dok druga donosi također 6 GB RAM-a te više interne pohrane (128 GB).

Prvi se model prodaje po cijeni od nekih cca 346 USD, dok se drugi model sa duplom količinom interne pohrane prodaje za nekih 406 USD. Ukoliko vam je varijanta sa 6 GB RAM-a previše skupa ili smatrate da vam je dovoljno i manje radne memorije onda od sada na raspolaganju imate ovaj phablet i u verziji sa 4 GB RAM-a koja će automatski biti povoljnija i time atraktivnija većem broju kupaca.

Dakle kompanija će u prodaju staviti Xiaomi Mi Note 3 koji nudi 4 GB radne i 64 GB interne memorije po cijeni od 301 USD počevši od 23. studenoga. Ova će varijanta spomenutog phableta biti dostupna za kupnju samo u plavoj boji. Osim u količini radne memorije Xiaomi Mi Note 3 se po ničemu drugome ne razlikuje od ostalih modela koji dolaze sa Qualcomm Snadragon 660 procesorom, 5.5-inčnim LCD ekranom 1080p rezolucije te sa dvostrukom stražnjom kamerom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.