Xiaomi Mi Note 3 dobio vrlo visoku DxOMark ocjenu

Fotografija članka: Xiaomi Mi Note 3 dobio vrlo visoku DxOMark ocjenu

Svima su već dobro poznate DxOMark procjene koje ocjenjuju pametne telefone to jest kvalitetu dobivene mobilne fotografije ili pak kvalitetu dobivenog video zapisa.

Oglas

Najnoviji phablet kompanije Xiaomi – Mi Note 3 – je pametni telefon koji smo i mi imali prilike testirati i bili smo zaista zadovoljni njegovim performansama. Ovdje je riječ o pametnom telefonu visoke srednje klase koji je fokusiran na ljubitelje fotografiranja, a nedavno je prošao procjenu na DxOMark benchmark stranici koja isprobava i ocjenjuje performanse kamera na pametnim telefonima.

Ukupni rezultat koji je Xiaomi Mi Note 3 postigao je 90 od 100 bodova, što je iznimno visoko i u rangu sa uređajem kao što je HTC U11. Gledajući pojedinačne rezultate Xiaomi Mi Note 3 je postigao 94 bodova za fotografije te 82 boda za video zapise, a sa ovim je postignutim rezultatima najbolje ocjenjeni Xiaomi uređaj ikada.

Kod Xiaomi Mi Note 3 modela najbolje su bili ocijenjeni brzi i pouzdani autofokus, mogućnosti zoomiranja te dobra simulacija bokeh efekta, međutim izgubio je bodove zbog šuma na fotografijama. S druge strane video zapisi su bili lošije ocijenjeni zbog manje kvalitete detalja, međutim govoreći u globalu Xiaomi Mi Note 3 je postigao visoki broj bodova te je svoje mjesto pronašao pri samom vrhu DxOMark ljestvice koju predvodi Google Pixel 2 sa postignutih visokih 98 bodova.

Nama se Xiaomi Mi Note 3 svidio, a u kvalitetu fotografija i video zapisa uvjerite se sami proučavanjem naše detaljne recenzije ovog phableta koju možete pronaći .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.