Xiaomi Mi Note 2 Special edition službeno sa 6 GB RAM-a

Fotografija članka: Xiaomi Mi Note 2 Special edition službeno sa 6 GB RAM-a

Iako to baš i nismo očekivali, kompanija Xiaomi je službeno predstavila novu verziju svog Mi Note 2 phableta naziva Xiaomi Mi Note 2 Special edition.

Oglas

Ovo će specijalno izdanje Mi Note 2 phableta u prodaju doći sa 6 GB radne memorije, a osim osnovne varijante sa 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, prodavat će se i ekskluzivnija varijanta sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. U pogledu svih drugih specifikacija Xiaomi Mi Note 2 Special edition se nimalo ne razlikuje od originalne Mi Note 2 verzije.

U paketu se još uvijek nalazi prilično aktualan i dobar prošlogodišnji Qualcomm-ov Snapdragon 821 flagship procesor, a tu je i baterija kapaciteta 4.070 mAh koja osigurava dovoljno autonomije čak i za dugo pregledavanje video sadržaja ili igranje igrica.

Ukoliko vam treba mali podsjetnik na specifikacije Mi Note 2 phableta kliknite , a mi ćemo vam još dodati kako se ova specijalna verzija Mi Note 2 phableta prodaje samo u crnoj boji i to po cijeni od nekih 426 američkih dolara.

Pitamo se samo kako da se čovjek ne pogubi u toliko predstavljenih verzija pojedinih Xiaomi pametnih telefona, no opet gledajući sa druge strane, izbor nikada nije bio veći. Sada zaista možemo reći kako ovdje ima ponešto za baš svakoga.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.