Xiaomi Mi Note 2: flagship phablet na tržištu u novim bojama?

Fotografija članka: Xiaomi Mi Note 2: flagship phablet na tržištu u novim bojama?

Na nedavno održanom CES-u čiji je domaćin bio grad Las Vegas kineska je kompanija Xiaomi na naovinarskoj konferenciji predstavila svoj najnoviji Mi Mix phablet u privlačnoj biserno bijeloj varijanti, zatim Xiaomi Mi TV 4 i Xiaomi Router HD.

Oglas

Osim toga zanimljivo je kako su na konferenciji bili izloženi Xiaomi Mi Note 2 flagship phableti u veselim bojama koje su puno privlačnije od uobičajene crne i srebrne varijante koje su dostupne za kupnju. Tako je Xiaomi Mi Note 2 zasjao u ružičastom, ljubičastom i zelenom „kaputu“. :)

Ove nas boje podsjećaju na proljeće i ljeto, pa bi se moglo dogoditi da će se te varijante ovog flagship phableta u to proljetno ili ljetno vrijeme i pojaviti u prodaji. Na žalost, ovo je za sada samo naše nagađanje s obzirom da kompanija nije naglasila da li su ove boje bile izložene samo na konferenciji u svrhu bolje prezentacije ili će se ovakve vesele Mi Note 2 varijante uskoro naći i na policama trgovina.

Po pitanju specifikacija ove nove varijante Mi Note 2 phableta ne nude nikakve promjene, a ukoliko se u prodaji zaista pojave u ružičastoj, zelenoj i ljubičastoj varijanti vjerujemo kako će to biti ekskluzivno za domaće, kinesko tržište. Dok čekamo hoće li se ovaj popularni phablet pojaviti u zanimljivim bojama svakako si pročitajte našu koja će vam otkriti sve prednosti i mane ovog kineskog flagshipa.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.