Xiaomi Mi Note 2 će imati zakrivljen ekran? Da, kao Galaxy Edge!

Fotografija članka: Xiaomi Mi Note 2 će imati zakrivljen ekran? Da, kao Galaxy Edge!

Prošlo je više od godinu dana kada se pojavio prvi Mi Note. Isprobali smo ga početkom 2015. i ostali oduševljeni. No, ono što donosi Xiaomi Mi Note 2 mnoge će natjerati na kupovinu. Navodno će imati zakrivljene “bokove”, kao Samsungovi Galaxy Edge modeli.

Oglas

Prema najavama, novi će Xiaomi Mi Note 2 biti moćan stroj koji će se moći mjeriti s najboljima. Na kupovinu će vas natjerati jednostavno zato što će biti osjetno jeftiniji, a možda i bolji od spomenute konkurencije, nešto slično kao što je to slučaj s trenutno aktualnim i totalno moćnim smartfonom koji upravo testiramo :)

Zanimljiva i navodno vrlo pouzdana informacija pojavila se prije nekoliko tjedana u južnokorejskim medijima kaže kako će Samsung svoj dvostruko zakrivljeni Super AMOLED ekran prodavati određenim kineskim kompanijama. Nedugo nakon toga pojavio se na službenom eventu sa dvostruko zakrivljenim 5,43 inčnim Super AMOLED ekranom Quad HD rezolucije od 2560 x 1440 točaka. Slijedeći koji bi ga mogao utjeloviti je upravo ovaj model – Xiaomi Mi Note 2.

O novom kineskom phabletu se za sada ne zna puno, no za očekivati je kako će imati veći ekran od Xplay 5, možda kao prvi kojeg smo testirali i koji je imao 5,7 inčni ekran.

Očekivanja su velika – spominje se Qualcommov 4-bitni Snapdragon 820 procesor, 4 GB RAM-a, ostatak je za sada nepoznat. No, ne sumnjamo, bit će totalno moćan stroj… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.