Xiaomi Mi Mix Nano se pojavio, u prodaji prije Božića?

Fotografija članka: Xiaomi Mi Mix Nano se pojavio, u prodaji prije Božića?

Da, ovo je navodno smanjena inačica Xiaomijevog Mi Mixa, prvog smartfona bez rubova oko ekrana. Novi Xiaomi Mi Mix Nano će imati ekran od samo 5,5 inča, tako da bi trebao biti vrlo, vrlo kompaktan.

Oglas

I sami znate koje su otprilike veličine klasični 5,5 inčni smartfoni. je manji zbog nedostatka rubova oko ekrana i to na tri strane – gore, lijevo i desno. Jedino postoji onaj donji dio, gdje je smještena i prednja kamera, o svemu smo tome pisali detaljno ranije, kada je i .

Novi Xiaomi Mi Mix Nano bi trebao biti identična kopija većeg brata, osim što će imati manji ekran. Naravno, za sada je to sve na nivou nagađanja, ali glasine su prilično jake i govore o tome kako će se novi “bezrubni” smartfon zaista pojaviti u prodaji prije Božića. No, to se vjerojatno odnosi na kinesko tržište, sumnjamo kako će se na globalnom tržištu pojaviti prije iduće godine.

Što se tiče hardveraja očekujemo novi Qualcommov 4-jezgreni Snapdragon 821, 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, što je ipak skromnije od velikog Mi Mixa (6 GB RAM-a, 128 GB ili 256 GB interne memorije). Isto tako, očekuje se kako će inicijalno raditi na Android 6.0 Marshmallow operativnom sustavu, vrlo vjerojatno to neće biti novi Android 7.0 Nougat.

Prije same prodaje se očekuje i službena najava zanimljivog Xiaomi Mi Mix Nano smartfona, a što bi se trebalo dogoditi već početkom prosinca.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.