Xiaomi Mi Mix 2S: službeno potvrđeno mjesto i vrijeme premijere

Fotografija članka: Xiaomi Mi Mix 2S: službeno potvrđeno mjesto i vrijeme premijere

Priprema se premijera još jednog uređaja veoma popularne Mi Mix linije kojega odlikuje prekrasan i elegantan takozvani bezeless dizajn zahvaljujući kojemu korisnici uživaju u slici na velikom ekranu bez rubova.

Oglas

Riječ je o veoma iščekivanom Xiaomi Mi Mix 2S pametnom telefonu čiju je službenu premijeru potvrdila i sama kompanija objavom teaser slike na kineskoj društvenoj mreži Weibo. Dakle, datum je već otprije poznat – 27. ožujka, a sada je definirano i mjesto održavanja – Shanghai.

Teaser nam ne otkriva ništa o uređaju s obzirom da se na njemu može vidjeti samo osvijetljeni obrisi pametnog telefona koji se nalaze na noćnoj slici grada. Svakako ćemo bez imalo uzdržavanja reći kako je ovo jedna od najiščekivanijih svjetskih smartfon premijera, a razlog tome je sve veća popularnost kompanije Xiaomi u svijetu te revolucionaran dizajn koji je kompanija učinila dostupnim širokim masama korisnika. Uređaje kompanije Xiaomi odlikuje odličan omjer cijene i kvalitete, a to smo se uvjerili isprobavajući na recenzijama veliki broj kompanijinih uređaja.

Od Xiaomi Mi Mix 2S modela se očekuje mnogo; naći će se tu Qualcomm Snapdragon 845 flagship procesor uparen sa 8 GB RAM-a te 256 GB interne memorije. Ekran će imati dijagonalu od 5.99 inča, a prednja će selfie kamera navodno biti postavljena u gornjem lijevom kutu. Mnogi se nadaju kako Mi Mix 2S neće slijediti popularni izrez ili „zub“ koji možemo naći na iPhone X modelu.

Jedva čekamo premijeru!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.