Xiaomi Mi Mix 2s: nova fotografija otkriva senzor otiska prsta ispod zaslona?

Fotografija članka: Xiaomi Mi Mix 2s: nova fotografija otkriva senzor otiska prsta ispod zaslona?

Xiaomi je zakazao službeno predstavljanje svog vrlo iščekivanog Mi Mix 2s phableta za 27. ožujak od kojega nas dijeli dvadesetak dana.

Oglas

Potvrđene specifikacije koje je kompanija otkrila u službenom posteru uključuju Snapdragon 845 čime će Mi Mix 2s postati jedan od prvih smartfona koji rade na trenutno najjačem Qualcomm-ovom procesoru. Prema posljednjoj navodnoj fotografiji ovog nadolazećeg smartfona mogla bi se tu naći još jedna značajka za koju vjerujemo da će u budućnosti biti standard kod flagship klase, a to je senzor otiska prsta smješten ispod zaslona.

Ova fotografija, ukoliko je prava, sugerira da će se senzor otiska prsta nalaziti u donjem centralnom dijelu ekrana, no s obzirom da nije objavljena i fotografija stražnjeg panela ovog uređaja to je trenutno vrlo teško potvrditi. Vjerujemo da ćemo saznati više o tome kako se bliži njegovo predstavljanje koje će biti krajem ovog mjeseca.

Ostatak očekivanih specifikacija Mi Mix 2s smartfona uključuje 6.01-inčni OLED zaslon te IMX363 senzor kamere koji se trenutno nalazi jedino u nedavno predstavljenom Zenfone 5 flagship smartfonu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.