Xiaomi Mi Mix 2s: nadolazeći smartfon ili lažnjak?

Fotografija članka: Xiaomi Mi Mix 2s: nadolazeći smartfon ili lažnjak?

Nedavno smo vam prenijeli informaciju kako je u bespućima Interneta zaplivala vijest koja je na sebe skrenula veliku pažnju. Naime, počele su kružiti fotografije koje navodno prikazuju novi Xiaomi Mi Mix 2s… ili ne?

Oglas

Pisalo se i pričalo kako Xiaomi Mi Mix 2s svojim dizajnom kopira iPhone X dizajn i to kako se prema navodnim fotografijama čini u području crnog izreza za kameru koji je specifičan za popularni Appleov flagship model. Xiaomi Mi Mix 2s je tako navodno prerađena inačica kompanijinog bezeless telefona koji gotovo pa nema okvira sa gornje, lijeve i desne strane uređaja, a na vrhu ima crni izrez u iPhone X stilu. Iako je zvučalo bombastično, ipak je ostalo samo još jedno lažno izvještavanje.

Xiaomi Mi Mix 2s ne postoji, a fotografije koje navodno prikazuju taj uređaj prikazuju zapravo Xiaomi Mi Mix 2 na kojemu je instalirana aplikacija koja omogućuje da Android smartfoni izgledaju poput iPhone X modela. Postoje i razne teme koje omogućuju Xiaomi smartfonima da se transformiraju u uređaje koji podsjećaju na Appleove perjanice u softverskom pogledu.

Zanimljivo je da ove fotografije prikladno situaciji ne prikazuju donji dio okvira na kojemu je smještena prednja selfie kamera na Mi Mix 2 modelu, jer bi se odmah otkrilo da su lažne. Kompanija Xiaomi je još tijekom službene premijere Mi Mix 2 modela naglasila kako istražuju niz rješenja koja bi omogućila pozicioniranje prednje selfie kamere na mnogo prirodniju i pogodniju gornju poziciju na okviru. Pričalo se čak i o dizajnu koji bi došao sa izrezom na vrhu – nešto slično što se sada može vidjeti na iPhone X modelu. Ipak, kompanija je odlučila smjestiti prednju kameru Mi Mix 2 modela na donji okvir, što nije neka najbolja moguća pozicija, ali funkcionira.

Više o ovom prekrasnom smartfonu pročitajte u našoj .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.