Xiaomi Mi Mix 2s ipak ne dolazi sa selfie kamerom u gornjem kutu?

Fotografija članka: Xiaomi Mi Mix 2s ipak ne dolazi sa selfie kamerom u gornjem kutu?

Još nas manje od tjedan dana dijeli od službene premijere jednog od najzanimljivijih pametnih telefona 2018. godine – popularnog Xiaomi Mi Mix 2s bezeless phableta.

Oglas

Ovaj pametni telefon dolazi sa prekrasnim takozvanim bezeless dizajnom, što znači da gotovo pa nema rubova sa gornje te lijeve i desne strane ekrana. Kompanija je ususret premijeri objavila i fotografije predstavnika to jest ambasadora brenda koji će predstavljati nadolazeći Xiaomi Mi Mix 2s phablet. Na fotografijama se tako našao Wu Yifan u Kini poznat i pod imenom Kris Wu koji pozira na službenim posterima držeći u rukama Xiaomi Mi Mix 2s. Ove su fotografije prikazale uređaj sa prednje strane te su tako otkrile jedan zanimljivi detalj. Naime, upravo ove fotografije opovrgavaju prijašnja nagađanja o tome kako će se prednja selfie kamera smjestiti u gornjem desnom kutu prednjeg panela.

Dakle, prema ovim fotografijama selfie kamera se ipak nije smjestila na toj poziciji, već vrlo vjerojatno stoji na donjem dijelu okvira oko ekrana koji je nešto deblji. Po svemu sudeći Xiaomi Mi Mix 2s će u tom pogledu doći sa istim dizajnom kao i Xiaomi Mi Mix 2 predstavljen prošle godine.

Osim službenih fotografija na Internetu se našlo još nekih informacija i fotografija, tako je glavni izvršni direktor kompanije Xiaomi, Lei Jun, na kineskoj društvenoj mreži Weibo objavio informacije vezane uz službenu premijeru ovog phableta koja će se održati 27. ožujka u gradu Shanghai. Lei Jun je najavio kako će 10 najsretnijih posjetitelja premijere osvojiti povratni put u Pariz kako bi posjetili francuski Centre Pompidou – nacionalni centar umjetnosti i kulture Georges Pompidou u sklopu kojega se nalazi i najveći muzej moderne umjetnosti u Europi. U paketu će biti plaćena i ulaznica u ovaj muzej u kojemu će biti izložena sva tri bezeless smartfona – Xiaomi Mi Mix, the Xiaomi Mi Mix 2 i Xiaomi Mi Mix 2s.

Xiaomi Mi Mix 2s će između ostaloga doći sa najnovijim flagship Qualcomm Snapdragon 845 procesorom, a tu će se naći i 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije – što sada potvrđuje i slika naljepnica za kutije u kojima će se ovaj bezeless smartfon pakirati.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.