Xiaomi Mi Mix 2s: fotka otkriva novi detalj dizajna

Fotografija članka: Xiaomi Mi Mix 2s: fotka otkriva novi detalj dizajna

Xiaomi je svojom Mi Mix linijom pametnih telefona na smartfon scenu uveo pravu malu dizajnersku revoluciju.

Oglas

Uređaje Mi Mix linije odlikuje prekrasan i elegantan takozvani bezeless dizajn koji korisnicima omogućava da uživaju u slici na velikom ekranu koji nema rubova sa čak tri svoje strane. Trenutno je aktualan nadolazeći Xiaomi Mi Mix 2s model koji bi trebao imati dvostruku stražnju kameru, no do sada je bilo nedoumica o tome gdje će dvostruki modul kamere biti smješten i kako će biti pozicioniran; horizontalno ili vertikalno.

Ranije su dvostruku stražnju kameru Xiaomi Mi Mix 2s smartfona smjestili na sredinu stražnjeg panela, a između njih se nalazila LED bljeskalica. No, sada se pojavila nova navodno „live“ fotografija koja prikazuje Xiaomi Mi Mix 2s pored Xiaomi Mi Mix 2 modela, pri čemu je dvostruka stražnja kamera nadolazećeg ljepotana smještena u lijevom gornjem kutu.

Kako god bilo, gdje god da se dvostruka stražnja kamera nalazila jedno je sigurno – biti će na stražnjem panelu. :) No, šalu na stranu, Xiaomi Mi Mix 2s će bez obzira na poziciju kamere biti pravi ljepotan tako da sa velikim nestrpljenjem očekujemo njegovu premijeru koja će se održati 27. ožujka. Nećemo zaboraviti spomenuti kako je među njegovim najzanimljivijim značajkama i novi flagship Qualcomm Snapdragon 845 procesor.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.