Xiaomi Mi Mix 2 u dijelovima; što nam otkriva?

Fotografija članka: Xiaomi Mi Mix 2 u dijelovima; što nam otkriva?

Xiaomi Mi Mix 2 je s nama već točno dva mjeseca i počeli smo pronalaziti sve više informacija o njegovom mogućem nasljedniku ili bi možda pravilnije trebali reći o njegovoj drugačijoj verziji.

Oglas

Xiaomi Mi Mix 2 je druga generacija kompanijinog Mi Mix pametnog telefona čija je glavna značajka takozvani prekrasan bezeless dizajn, a više o njemu pročitajte u . U međuvremenu, dok se internetsko kolo glasina nemilice okreće, kineski je portal ZOL odlučio rastaviti Mi Mix 2 na dijelove te ga usporediti u pogledu poboljšanja i izmjena u odnosu na originalni Mi Mix model.

Ne škodi napomenuti kako vi na mnogo “bezbolniji” način ova dva modela u pogledu hardverskih specifikacija možete usporediti i na našoj popularnoj Usporedilici.

 

 


Zanimljivo je kako budući da nema vijaka stražnji panel izrađen od keramike morate zagrijati kako bi popustilo lijepilo koje drži spojeve i kako bi tada dobili pristup unutrašnjosti uređaja. Vidimo da je njegova matična ploča dosta manja i prekriva je plastična zaštita koja ima antene otisnute u zlatnoj boji. Postoji još nekih zanimljivosti vezanih uz rastavljanje i proučavanje unutrašnjosti ovog uređaja, a cijeli taj proces možete pogledati galeriji u nastavku.

Moramo priznati koliko god nas zanimalo što se sve nalazi unutar ovog uređaja, toliko nam teško pada gledati njegovo rastavljanje na dijelove.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.