Mi Mix 2 prototip – cijela prednjica je ekran

Fotografija članka: Mi Mix 2 prototip – cijela prednjica je ekran

Prošle nas je godine Xiaomi sve impresionirao svojim Mi Mix-om, flagshipom koji sa tri strane nema rubove, a dizajniran je prije nego smo znali da upravo to želimo. Sada imamo prvi pogled na nasljednika.

Oglas

Ove godine će se Xiaomi morati jako potruditi kako bi nadmašio , sa nadolazećim Mi Mix 2. Ako se ispostavi da je ovaj render iz Kine vjerodostojan (a navodno prikazuje Mi MIx 2), rekao bih da su na dobrom putu.

Kao što i sami vidite, jedini preostali je bio donji rub, pa su i njega maknuli i gotovo cijela prednja površina je zaslon. Nema zvučnika pri vrhu, a niti potrebe za njim jer Xiaomi koristi piezoelektrični modul ugrađen ispod zaslona.

Iznenađujuće je i to da se na zaslonu ne vidi prorez za kameru, a nigdje zapravo nema mjesta da se selfie kamera ugradi. Ovo je zanimljiva dizajnerska odluka i jedva čekam više detalja, o tome kako će se riješiti problem prednje kamere.

Na slici, Mi Mix 2, izgleda kao da je još tanji od prethodnika, a koji je imao tek 7,9 mm te da će imati sjajni metalni okvir, a rubovi su nešto više zaobljeni.

Od specifikacija pretpostavljamo Snapdragon 835, 6 GB RAM-a, AMOLED zaslon. Glavna kamera će imati 19 megapiksela, a baterija koja će napajati tu zvijer kapacitet od 4500 mAh.

Premijera Xiaomi Mi Mix-a 2 će vjerojatno biti sredinom rujna, a cijena oko 650 eura.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.