Xiaomi Mi Mix 2 flash sale: drugi krug počinje 21. rujna!

Fotografija članka: Xiaomi Mi Mix 2 flash sale: drugi krug počinje 21. rujna!

Xiaomi Mi Mix 2 prošlog je tjedna došao u prodaju u Kini, a prvi je flash sale ovog pametnog telefona rezultirao time da je uređaj rasprodan u manje od jedne minute!

Oglas

To je i više nego dobar pokazatelj koji govori kolika je popularnost ovog prekrasno dizajniranog smartfona koji će osvojiti srca mnogih korisnika, a više o njegovom dizajnu i specifikacijama pročitajte na .

Oni koji nisu bili te sreće da nabave svoj Xiaomi Mi Mix 2 primjerak u prvom “flash sale” krugu, mogu svoju sreću okušati drugi put i to na “flash sale-u” koji će se održati još ovaj tjedan, točnije 21. rujna. Kao što je bilo i prvi put, i ovoga će puta u prodaji biti dostupne tri varijante Xiaomi Mi Mix 2 pametnog telefona – prva varijanta sa 6 GB RAM-a i 64 GB interne pohrane, druga sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije i zadnja sa 6 GB radne i čak 256 GB interne memorije.

Cijene su redom 500 američkih dolara za najslabiju varijantu, 545 američkih dolara za varijantu sa 128 GB interne memorije te 605 američkih dolara za najjaču varijantu sa 256 GB interne memorije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.