Xiaomi Mi Max: prve službene slike i video najave prije sutrašnje premijere

Fotografija članka: Xiaomi Mi Max: prve službene slike i video najave prije sutrašnje premijere

Xiaomi u posljednjih nekoliko tjedana najavljuje svoj novi mega phablet naziva Mi Max koji bi napokon trebao biti predstavljen ovog utorka, to jest 10. svibnja.

Oglas

Sada saznajemo kako je CEO kompanije Xiaomi Lei Jun putem službenog Xiaomi Weibo profila podijelio neke slike ovog uređaja koje su ujedno i prve službeno objavljene slike Mi Max phableta. Osim ovih slika Xiaomi je objavio i nekoliko video uratka kojima najavljuje Mi Max, a možete ih pogledati u nastavku.

Nema sumnje da će Mi Max biti velik uređaj, jer je već potvrđena informacija kako će doći sa jako velikom dijagonalom ekrana od 6.4 inča, a ovakav bi “macan” trebao zadovoljiti sve potrebe korisnika koji vole uređaje sa jako velikim ekranima.

Očekujemo da će se ispod poklopca naći Qualcomm Snapdragon 650 procesor sa šest jezgri koji dolazi u kombinaciji sa 2 ili 3 GB RAM-a, te 16 ili 32 GB interne memorije – ovisno o varijanti. Što se kamera tiče, na stražnjoj strani bi se trebala naći 16 MP kamera, dok bi prednja selfie kamera trebala raspolagati 8 MP senzorom.

Xiaomi Mi Max 2 Xiaomi Mi MAx

Osim toga očekuje se kako će mu baterija raspolagati kapacitetom od preko 4.000 mAh, a sa njim bi trebalo biti predstavljeno i MIUI 8 korisničko sučelje koje je bazirano na Android 6.0 Marshmallow operativnom sustavu. Očekuje se da će njegova cijena u Kini za osnovni model iznositi oko 200 USD, što nam se čini kao izuzetno prihvatljiva cijena s obzirom na sve što Xiaomi Mi Max ima za ponuditi. No, pričekat ćemo i službeno predstavljanje kako bi potvrdili sve svoje dojmove.

 

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.