Xiaomi Mi Max: iznenađujući prodajni rezultati

Fotografija članka: Xiaomi Mi Max: iznenađujući prodajni rezultati

Interes za kompaniju Xiaomi i njezine proizvode zaista je veliki, a toj izjavi posebice u prilog ide i činjenica kako se neki kompanijini uređaji prodaju u vrtoglavim brojkama.

Oglas

Iako je Xiaomi izgubio svoje mjesto u prvih pet proizvođača smartfona na svijetu, čini se da ne odustaje tako lako od pokušaja za ponovnim osvajanjem izgubljene pozicije. Usprkos svemu kompanija bilježi odlične prodajne rezultate te je sve popularnija i u zemljama izvan Kine. Ovu popularnost može zahvaliti i Xiaomi Mi Max phabletu koji je prema službenim podatcima prodan u više od tri milijuna primjeraka od svoje službene premijere koja je održana u svibnju prošle godine.

Naglasit ćemo kako je već u prva dva mjeseca od izlaska na tržište Xiaomi Mi Max prodan u 1.5 milijuna primjeraka te je ovaj broj i više nego rekordan s obzirom da je riječ o pametnom telefonu koji je sa svojim 6.44-inčnim ekranom više tablet nego phablet. Neki su analitičari tvrdili kako su uobičajene prodajne brojke za slične velike uređaje u 2015. godini stale na otprilike 300.000 isporučenih jedinica i to u razdoblju od cijele godine. Dakle, ako je vjerovati ovim analitičarima Xiaomi je sa Mi Max phabletom u dva mjeseca srušio sve prodajne rekorde kada je riječ o uređajima velikih ekrana, a da ne spominjemo onda rekord srušen u godinu dana i brojku koja prelazi 3 milijuna ovih phableta.

Nedavno je održana premijera njegovog nasljednika za koji vjerujemo da je novi prodajni hit. Podsjetit ćemo vas kako Xiaomi Mi Max 2 dolazi sa Qualcomm Snapdragon 625 procesorom. 6.44-inčnim ekranom FHD rezolucije te sa 4 GB radne i 64 ili 128 GB interne memorije. Tu je i 12 MP stražnja te 5 MP prednja selfie kamera, ogromna baterija kapaciteta 5.300 mAh te najnoviji Android Nougat operativni sustav.

Svakako vas podsjećamo i da kliknete na te se u našoj detaljnoj recenziji podsjetite što sve donosi Xiaomi Mi Max phablet koji očigledno voli više od tri milijuna korisnika.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.