Xiaomi Mi Max i Mi Band 2 na prvim slikama prije službenog predstavljanja

Fotografija članka: Xiaomi Mi Max i Mi Band 2 na prvim slikama prije službenog predstavljanja

Xiaomi je za 10. svibnja u Pekingu zakazao novinarsku konferenciju na kojoj će kompanija predstaviti svoj mega Mi Max phablet te novu generaciju svoje pametne narukvice naziva Mi Band 2.

Oglas

Upravo saznajemo kako su se i prije službenog predstavljanja pojavile prve fotografije koje navodno predstavljanju ova dva nadolazeća Xiaomi-jeva uređaja. Prema onome što se na slici može vidjeti Xiaomi Mi Max će doći sa ravnim metalnim okvirom te tri kapacitivne tipke ispod ekrana što je u suprotnosti sa nekim prijašnjim glasinama.

Po pitanju hardverskih specifikacija ovaj se phablet u zadnje vrijeme više puta pojavio na raznim benchmark testovima tako da znamo što možemo očekivati od njega. Tako će prema onome što znamo Xiaomi Mi Max doći sa ekranom dijagonale 6.4-inča i FHD rezolucije, a bit će pokretan Qualcomm Snapdragon 650 procesorom koji je uparen sa 3 GB RAM-a i 32 GB interne pohrane. Na njegovoj stražnjoj strani trebala bi se naći 16 MP kamera, dok bi njegova prednja selfie kamera trebala imati senzor od 5 MP.

Što se tiče Xiaomi Mi Band 2 pametne narukvice, trebala bi doći sa sličnim dizajnom koji možemo vidjeti i kod prethodne pametne narukvice, ali sa jednom velikom razlikom, a to je jednobojni zaslon. Osim toga narukvica će imati i jednu fizičku tipku sa lijeve strane. Ekran na Mi Band 2 pametnoj narukvici bi osim vremena i statusa baterije trebao pokazivati i broj prijeđenih koraka, broj otkucaja srca te još neke zanimljive i korisne podatke.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.