Xiaomi Mi Max: na pomolu još jedna njegova varijanta

Fotografija članka: Xiaomi Mi Max: na pomolu još jedna njegova varijanta

Xiaomi Mi Max je predstavljen još u travnju ove godine te je odmah postao hit među kupcima koji vole pametne uređaje velikih ekrana.

Oglas

Ovaj veliki 6.44-inčni phablet se u prodaji pojavio u više varijanta počevši od verzije sa 3 GB radne memorije sa različitim količinama interne memorije, pa sve do verzije sa 4 GB RAM-a. Unatoč velikom izboru čini se da kompanija Xiaomi u pripremi ima još jednu varijantu Mi Max phableta. Ova bi najnovija varijanta s obzirom na specifikacije sa kojima dolazi trebala biti nešto jeftinija od aktualnih, već predstavljenih verzija ovoga phableta.

Nedavno su se na Internetu pojavili neki screenshot-ovi koji sugeriraju na to da kompanija radi na Mi Max phabletu sa 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Trenutno je najjeftinija varijanta Mi Max phableta od 3 GB RAM-a i 32 GB memorije koja se u Kini prodaje po cijeni od 230 USD. Iz tog se razloga očekuje da će se varijanta sa 2 GB RAM-a u Kini prodavati po cijeni nešto nižoj od 200 USD.

Što se specifikacija tiče očekuje se da će osim količine memorije ostatak biti identičan Mi Max modelu sa 3 GB RAM-a, što bi značilo Qualcomm Snapdragon 650 procesor, kamere od 16 i 5 MP te baterija kapaciteta 4.850 mAh smještena u kućište debljine 7.5 mm.

mi-max-2gb-ram

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.