Xiaomi Mi Max 3: pojavile se zanimljive ključne specifikacije

Fotografija članka: Xiaomi Mi Max 3: pojavile se zanimljive ključne specifikacije

Veseli nas informacija kako popularna kineska kompanija radi na nasljedniku phableta koji će vrlo vjerojatno nositi naziv Xiaomi Mi Max 3.

Oglas

Na Internetu se našla „procurjela“ fotografija koja potvrđuje dosadašnje glasine prema kojima će Xiaomi Mi Max 3 doći sa dvostrukom stražnjom kamerom. Oba prijašnja Mi Max i Mi Max 2 modela dolaze sa jednom stražnjom kamerom, tako da će Mi Max 3 biti prvi član ove serije koji će ponuditi popularni dvostruki modul stražnje kamere. Nekima se dvostruka stražnja kamera sviđa, nekima ne, a jedna je od njezinih najzanimljivijih značajki mogućnost dobivanja popularnog bokeh efekta.

Ono što je nama još uz sve to zanimljivo je da su se uz fotografiju pojavile i neke ključne specifikacije koje bi ako su točno navedene trebale krasiti novi Xiaomi Mi Max 3 phablet.

Tako bi nasljednik Mi Max 2 modela trebao raditi na Qualcomm Snapdragon 635 procesoru, a za njegovu bi autonomiju treba brinuti ogromna baterija kapaciteta 5.500 mAh. Navodno će Xiaomi Mi Max 3 doći sa velikim ekranom dijagonale 6.99 inča koji će imati popularan 18:9 format, a s obzirom na ovu dijagonalu mi samo možemo reći kako nismo sigurni bi li ovaj uređaj zvali phabletom ili tabletom. Šuška se i kako će Xiaomi Mi Max 3 doći u dvije memorijske varijante; jedna sa 3 GB RAM-a i 64 GB interne memorije te druga sa 4 GB radne i 128 GB interne memorije. Od ostalih specifikacija spominje se 5 MP prednja selfie kamera.

Neke su ranije glasine spominjale i kako će Mi Max 3 doći u dvije varijante kada je u pitanju procesor, pa se tako spominjao Qualcomm Snapdragon 630 i Qualcomm Snapdragon 660. Dakle, sve ove informacije, ma koliko zanimljive bile ipak moramo uzeti sa određenom dozom zadrške, jer nije riječ o službenim izvorima. Šuška se o početnoj cijeni od nekih 265 američkih dolara.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.