Xiaomi Mi Max 2: pogledajte prve fotke snimljene njegovom Sony IMX386 kamerom

Fotografija članka: Xiaomi Mi Max 2: pogledajte prve fotke snimljene njegovom Sony IMX386 kamerom

Prošlo je tek par dana od službene premijere Xiaomi Mi Max 2 phableta, a već ima sve predispozicije da zahvaljujući svojim specifikacijama i povoljnijoj cijeni postane novi prodajni hit, baš kao i njegov Mi Max prethodnik.

Oglas

Glavne značajke ovog pametnog telefona svakako su veliki ekran, ogromna baterija kapaciteta 5.300 mAh te isti Sony IMX386 senzor kamere koji se može naći i na flagship modelu.

Iako i Mi 6 dijele isti senzor kamere sa veličinom piksela od 1.25µm, faznim autofokusom, HDR-om i dvostrukom LED bljeskalicom, ipak se u nečemu i razlikuju. Tako senzor kamere koji se nalazi na Mi Max 2 modelu nema optičku stabilizaciju slike u četiri osi. Kako bi zainteresirao potencijalne kupce Xiaomi je objavio nekoliko primjera fotografija snimljenih kamerom na Mi Max 2 modelu, a na nama je da prosudimo mogu li se isti senzori na različitim smartfonima i u različitim uvjetima ponašati isto to jest snimiti jednako kvalitetne fotografije.

Fotografije su snimljene na različitim lokacijama koje uključuju Egipat te Tunis i možemo reći da izgledaju prilično dobro. Tu je i par fotografija snimljenih noću te u uvjetima slabijeg osvjetljenja, a ima i slika koje uspoređuju kamere na i Mi Max 2 modelu.

Ukratko rečeno, senzor kamere koji smo isprobali na Xiaomi Mi 6 flagshipu nije davao loše fotografije, no za jedan smo high-end uređaj očekivali više, pogotovo u uvjetima slabijeg osvjetljenja. S obzirom da Mi Max 2 ipak dolazi sa značajno nižom cijenom i naš je prag tolerancije prema snimljenim fotografijama ipak nešto viši.

Pogledajte i uvjerite se sami u fotografije snimljene novim Xiaomi Mi Max 2 phabletom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.