Xiaomi Mi Max 2 će ipak raditi na drugom Snapdragon procesoru?

Fotografija članka: Xiaomi Mi Max 2 će ipak raditi na drugom Snapdragon procesoru?

Kako se trenutno čini druga polovica ovog mjeseca rezervirana je za popularnu kinesku kompaniju Xiaomi koja će nam osim s nestrpljenjem očekivanog Mi 6 flagshipa predstaviti i osvježenu varijantu Mi Mix i Mi Max phableta.

Oglas

Od navedenog trojca Xiaomi Mi Max 2 će biti najpovoljnije cijene, naravno ako je suditi prema mnogim glasinama koje se neprestano pojavljuju na Internetu. Kako to obično i biva, svi novi modeli smartfona budu temom mnogih priča i glasina od kojih se neke potvrde, dok se druge pokažu netočnima.

No, kako god bilo moramo vas izvijestiti kako se pojavila najnovija priča prema kojoj će 6.44-inčni metalni Xiaomi Mi Max 2 raditi na Qualcomm Snapdragon 626 procesoru, a ne na Snapdragon 660 modelu kako su ukazivale neke druge glasine. Zahvaljujući ovom podatku možemo zaključiti kako će performanse novog Xiaomi-jevog diva biti nešto slabije, no ako gledamo sa druge, one dobre strane, Snapdragon 626 će ovom phabletu pružiti odličnu autonomiju baterije. Dakle ovaj bi procesor u kombinaciji sa ogromnom baterijom kapaciteta 5.000 mAh trebao osigurati iznimnu autonomiju uređaja koja je važna baš svakom korisniku pametnog telefona.

Od istog izvora potječe i informacija kako će Xiaomi Mi Max 2 ostati pri ekranu 1080p rezolucije, radit će na najnovijem Android 7.1.1 operativnom sustavu, stražnja kamera će doći sa 12 MP Sony IMX378 senzorom koji možemo naći i kod modela, te sa 5 MP prednjom selfie kamerom. I na kraju i najzanimljiviji dio, a to je naravno predviđena cijena. Naime, šuška se kako će novi Mi Max 2 doći sa cijenom koja će se kretati između 215 i 245 američkih dolara.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.