Xiaomi Mi LED TV 4: prekrasan TV sa ekranom 4K rezolucije

Fotografija članka: Xiaomi Mi LED TV 4: prekrasan TV sa ekranom 4K rezolucije

Uz službenu premijeru Xiaomi Redmi Note 5 i Redmi Note 5 pro modela smartfona, popularna je kineska kompanija u Indiji predstavila i Xiaomi Mi LED TV 4.

Oglas

Mi LED TV 4 je prvi televizijski prijemnik u Indiji koji će se tamo moći nabaviti putem stranica Flipkart i Mi.com, ali i u trgovinama diljem zemlje po cijeni od nekih 623 američkih dolara. Moramo priznati kako nam se sviđa sve na Xiaomi televizorima i jedva čekamo dan kada bi se kompanija mogla odlučiti i službeno doći na neko nama bliže europsko tržište kako bi i mi u njima mogli uživati.

Xiaomi Mi LED TV 4 dolazi sa 55-inčnim ekranom 4K rezolucije, a radi na Android TV operativnom sustavu sa kompanijinim Patchwall asistentom. Riječ je zapravo o AI sustavu koji uči preferencije svojih korisnika i zatim automatski klasificira sadržaje kako bi korisniku mogao ponuditi personalizirani prijedlog programa.

Po pitanju ostalih specifikacija Xiaomi Mi LED TV 4 korisnicima nudi 2 GB RAM-a i 8 GB interne memorije, a navodi se kako je riječ o 64-bitnom četverojezgrenom procesoru čiji naziv i proizvođač nisu specificirani. Najimpresivniji dio ovog uređaja je njegovo samo 4.9 milimetara debelo kućište (u njegovom najtanjem dijelu) i općenito prekrasan i privlačan dizajn. Od opcija povezivanja Xiaomi Mi LED TV 4 svojim korisnicima nudi Bluetooth 4.0 i Wi-Fi 2.4 GHz/5 GHz podršku te 3 HDMI, 2 USB i jedan Ethernet utor.

Daljinski upravljač ovog televizora ima samo 11 tipki i radi putem Bluetootha tako da ga možete usmjeriti bilo kamo i program će se svejedno promijeniti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.