Xiaomi Mi Fan Festival – u najboljem izdanju i nižim cijenama na Geekbuyingu

Fotografija članka: Xiaomi Mi Fan Festival – u najboljem izdanju i nižim cijenama na Geekbuyingu

Na Geekbuying webshopu u tijeku je akcijska prodaja svega i svačega što nosi oznaku Xiaomi. Imate i više nego dovoljno vremena za pregledati kompletnu ponudu, ima se što za vidjeti.

Oglas

Ako ste ljubitelji ove globalno popularne kineske kompanije, tada možete početi zadovoljno trljati ruke jer smo pronašli posebno kreiranu akcijsku stranicu pod nazivom , a možete je pronaći na svima vam dobro poznatom .

A što je sve u ponudi Xiaomi brenda? Praktički sve – od pametnih telefona i tableta, preko pametnih narukvica i slušalica, sve do power bank baterija, robota čistača, akcijskih kamera, zvučnika i Wi-Fi rutera. Ponuda je zaista bogata.

Ponuda je podijeljena po kategorijama, kako bi se lakše snalazili. Prvu kategoriju su nazvali “Star Products”, a glavne zvijezde ove kategorije su moćni Xiaomi Mi Mix, ali i Mi 5, novi Mi 5c s vlastitim kompanijinim procesorom, kao i Mi Note 2, sve sam vrh ponude. Sve ovo možete pronaći na istoj .

Slijedeća je kategorija ona ekspresno brza, a zove se “Flash Sale”. Cijene su osjetno snižene, pa požurite. Tu ćete pronaći modele kao što su Xiaomi Redmi 4 Pro, Redmi 4A, Redmi Note 4, Redmi Note 4X, kao i odlični Mi Max. Tu ćete pronaći i XIaomi pametni sat, Mi Notebook prijenosno računalo, kao i Mi Bunny inteligentni robot, te Yi 4K akcijska kamera.

Bundle Deals je kategorija u kojoj ćete uz glavne proizvode dobiti i neke dodatne poklončiće. Tako uz smartfone ćee dobiti zaštite za ekran, silikonska kućišta, slušalice i druge sitnice. I ovo je vrlo zgodna kombinacija. Kategorija Mi Accessories donosi neke dodatnu opremu koja uvijek dobro dođe kao što su originalne Xiaomi Piston Basic slušalice, Power Bank QC 2.0 baterije za brzo punjenje, zatim originalni Xiaomi Metal Box bežični zvučnik,  Mi Wi-Fi 3 Router, te nekoliko različitih kamera.

Posljednja kategorija se odnosi na Spain Mi Fan Deals. Radi se o smartfonima koje možete pronaći u španjolskom skladištu, a tu su odlični modeli kao što su Xiaomi Redmi Note 4 Pro, Mi 5, Mi 5S, Mi Max i mnogi drugi.

Svu ovu ljepotu možete pronaći na istoj , svakako je preporučujemo posjetiti, bar vas to ništa ne košta :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.