Xiaomi Mi Drone: uoči premijere otkrivene nove zanimljive značajke

Fotografija članka: Xiaomi Mi Drone: uoči premijere otkrivene nove zanimljive značajke

Xiaomi je sve pripremio za sutrašnje predstavljanje svog prvog drona koje će se održati na novinarskoj konferenciji u Pekingu.

Oglas

Ova kineska kompanija u zadnje vrijeme kako se predstavljanje sve više i više bliži gotovo svakodnevno objavljuje teaser slike koje nam otkrivaju poneke značajke ovog drona. Posljednji objavljeni teaser vezan za ovaj dron otkriva nam još jednu njegovu važnu značajku, a to je prenosivost.

Novi teaser nam pokazuje da će se nadolazeći dron moći nositi u običnom ruksaku, što nam ujedno govori i da će imati relativno kompaktne dimenzije. Ranije objavljeni teaseri vezani za ovaj dron potvrdili su da će imati dizajn sa četiri rotora te rotirajuću kameru.

Kamera ovog drona će prema nekim informacijama imati podršku za snimanje 4K videa pri 30 sličica u sekundi. Što se tiče cijene, glasine govore da će se na kineskom tržištu prodavati za 610 USD, što nije loša cijena uzimajući u obzir slične high-end dronove konkurentskih kompanija.

xiaomi-drone-teaser

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.