Xiaomi Mi Drone 4K Wi-Fi FPV vrhunski dron po sniženoj cijeni na GearBestu

Fotografija članka: Xiaomi Mi Drone 4K Wi-Fi FPV vrhunski dron po sniženoj cijeni na GearBestu

I Xiaomi ima konja za utrku na području letećih dronova. Njihov novi Xiaomi Mi Drone četveromotorac ima odličnu 4K kameru koja će snimiti sve što poželite čak i na velikim udaljenostima.

Oglas

Leteći dronovi su danas vrlo popularni i sve se više koriste. Ima ih od onih minijaturnih igračaka do vrlo ozbiljnih letjelica kao što je Xiaomi Mi Drone, a koje mogu zabilježiti vrhunske 4K video zapise iz jedne sasvim nove perspektive. Koliko vidimo, ovaj je dron trenutno na akcijskoj prodaji na , a nećete vjerovati, pronašli smo i dodatni kuponski kod :)

Xiaomi Mi Drone se može pohvaliti odličnom 4K kamerom rezolucije 3840 x 2160 točaka i snimanje u 30 sličica u sekundi. Također podržava i Wi-Fi FPV funkciju (First Person View) što znači da možete na daljinskom upravljaču vidjeti sve što vidi kamera na dronu. Inače ga možete poslati na udaljenost do čak 3 kilometra i snimati željene objekte.

Ono što svakako treba istaknuti je i više predefiniranih načina rada drona, što vam uvelike može olakšati snimanje zaista fantastičnih snimki. Neki od zanimljivih modova je Pointing Flight (odredite točku prema kojoj će ići i snimati), Surrounded Flight (kruženje i snimanje) i Route Planning (let i snimanje po unaprijed utvrđenoj ruti).

Sama kamera ima stabilizaciju u 3 osi tako da će snimljene fotografije biti oštre, a video neće biti nemiran nego vrlo stabilan. Također podržava i funkcije kao što su automatsko uzlijetanja i slijetanje pritiskom na jednu tipku, kao i povratak kada je baterija oslabila. Spomenimo i kako ugrađena baterija od 5100 mAh omogućuje autonomiju leta do 27 minuta, a za punjenje vam treba oko 3 i pol sata.

Novi se i moćni Xiaomi Mi Drone 4K nalazi na akcijskoj prodaji na po trenutno vrlo povoljnoj cijeni od 479,99$, a ako u polje za kuponski kod upišete “MI4K” cijena će se dodatno spustiti. Sve dodatne detalje potražite i kupovinu obavite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.