Xiaomi Mi Cube Controller – univerzalni Xiaomi upravljač povoljniji na Cafagu

Fotografija članka: Xiaomi Mi Cube Controller – univerzalni Xiaomi upravljač povoljniji na Cafagu

Predstavljamo Xiaomi Mi Cube Controller, univerzalnu i multifunkcijsku kontrolnu jedinicu s kojom možete upravljati svim vašim Xiaomi uređajima. U prodaji je po vrlo niskoj cijeni na Cafago webshopu, gdje smo pronašli i kuponski kod.

Oglas

Xiaomi je globalno popularna kompanija s velikim portfeljem svojih različitih proizvoda, od smartfona i tableta preko pametnih satova i narukvica, pa sve do kućne elektronike kao što su akcijske i sigurnosne kamere, pročišćivači zraka, pametne utičnice, TV prijemnici i Android TV Box uređaji, pametne žarulje i vage, razni senzori i drugi kućni pametni uređaji. Xiaomi Mi Cube Controller nam djeluje kao vrlo zanimljiv proizvod, a pronašli smo ga po vrlo niskoj cijeni na .

I mnogi naši čitatelji imaju nekoliko različitih Xiaomi uređaja tako da će vam ovaj uređaj itekako dobro doći. Ono što je vrlo zanimljivo je način na koji možete kontrolirati Xiaomi uređaje. Šest je načina – okretanjem za 180 stupnjeva, rotiranjem za 90 stupnjeva, dvostrukim tapkanjem, rotiranjem, treskanjem i gurkanjem. Vjerojatno vam se pojavio upitnik iznad glave kao i nama, ali zvuči vrlo zanimljivo, zar ne? Ovako jednostavna kockica dimenzija 45 x 45 x 45 milimetara i težine 71 gram, a može kontrolirati sve uređaje, kao da ste u nekom naučno-fantastičnom filmu… :)

Kao što i sami možete zaključiti, Xiaomi Mi Cube Controller je malih dimenzija, jednostavan za korištenje, a po svom izgledu će izgledati lijepo i neobično gdje god stavite ovaj simpatični kontroler. Inače je bijele boje i plastičnog kućišta, a radna je temperatura od ’10 do +50 stupnjeva Celzija. Naravno, sve radi preko Xiaomi Mi Home smart home aplikacije koja je dostupna za Android i iOS pametne telefone.

Jednostavno vam više nemamo što pametno za reći osim – ako imate više Xiaomi uređaja, nabavite ovu “pametnu kockicu”. Novi se Xiaomi Mi Cube Controller nalazi u prodaji na po vrlo privlačnoj cijeni od 22,04$. Ah, da, spomenuli smo na početku i još nešto – u polje za kuponski kod upišite “AGPAS0W” i cijena će se spustiti na smiješnih . Ovo itekako vrijedi iskoristiti, vašu pametnu kuću učinite još pametnijom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.