Xiaomi Mi Capsule Earphones zanimljive in-ear slušalice snižene na Cafago webshopu

Fotografija članka: Xiaomi Mi Capsule Earphones zanimljive in-ear slušalice snižene na Cafago webshopu

Slušalice za sve prilike i svakoga, tako bi mogli nazvati nove Xiaomi Mi Capsule Earphones in-ear slušalice, a koje smo na Cafago webshopu pronašli po vrlo atraktivnoj cijeni, a kuponski kod koji smo pronašli cijenu će gotovo prepoloviti.

Oglas

Imati kvalitetne slušalice je u današnje vrijeme nešto što jednostavno treba svima. Pronaći jeftine i kvalitetne, to je malo teže, ali može se. Upravo su takve Xiaomi Mi Capsule slušalice koje smo pronašli po povoljnoj cijeni na , a s obzirom da smo pronašli i bogati kuponski kod, stvari su potpuno jasne – isplati se :)

Xiaomi Mi Capsule Half In-ear slušalice su vrlo izdržljive slušalice otporne na udarce. Radi se o takozvanom “half in-ear” dizajnu što možete vidjeti i na slikama, a napravljene su od kevlarsko-fiberskih vlakana, tako da će vam uz izdržljivost pružiti i bolji i kvalitetniji zvuk. Kako se radi o slušalicama s 3,5 milimetarskim ulazom kompatibilne su s praktički svim uređajima – smartfonima, tabletima, glazbenim linijama,…

Spomenuti dizajn je pod kutom od 45° tako da će udobnije sjesti u vaše uho, a istovremeno izvući što je više moguće zvuka . Naravno, ugrađen je i poseban MEMS mikrofon tako da ćete osim slušanja glazbe moći odgovarati i na telefonske pozive, ako su vam slušalice spojene na vaš pametni telefon. Kao što smo već spomenuli, kompatibilne su sa velikom većinom Android pametnih telefona, odnosno svima koji imaju 3,5 milimetarski utor za slušalice.

Spomenimo i kako je kabel dugačak 1,25 metara, a same su slušalice teške jedva 14 grama tako da ih nećete niti osjetiti na ušima. Odlične su i za korištenje na otvorenom, primjerice dok trčite, vježbate ili vozite bicikl.

Nove se Xiaomi Mi Capsule Earphones in-ear slušalice nalaze na promotivnoj prodaji na po cijeni od samo 16,41$, što je vrlo povoljno. Naravno, pronašli smo i kuponski kod koji će cijenu praktički prepoloviti – prilikom kupovine samo upišite “OCPA365” u polje za kuponski kod i cijena će se spustiti na samo . Kuponski kod vrijedi do 20. studenog.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.