Xiaomi Mi Body Fat Smart Scale – digitalna Bluetooth pametna vaga na Cafagu

Fotografija članka: Xiaomi Mi Body Fat Smart Scale – digitalna Bluetooth pametna vaga na Cafagu

Ljeto je i svi bismo voljeli biti tanji, vitkiji, u formi. U tome nam može pomoći i tehnološki napredna Xiaomi Mi Body Fat Smart Scale digitalna Bluetooth pametna vaga, a koju smo pronašli na Cafago webshopu. A kuponski kod? Da, imamo ga.

Oglas

Radi se o potpuno novom proizvodu koji dolazi iz kompanije Xiaomi, a koja nam je puno poznatija po pametnim telefonima i narukvicama. No, već od prije znamo kako je njihova paleta proizvoda vrlo široka i bogata, a od ove godine su svoj portfelj obogatili i ovim vrlo zanimljivim proizvodom, a to je Xiaomi Mi Body Fat Smart Scale pametna vaga, a koja se prodaje po povoljnoj cijeni na .

Osim što se radi o digitalnoj vagi, ona može odrediti debljinu ili mršavost, a koja će vam u trenu izbaciti 10 korisnih podataka o vašem tijelu. Drugim riječima, može pratiti vaše zdravstveno stanje na temelju tjelesne težine, masnoće, te mišićne mase i kostiju. Isto tako, ovisno o stanju vašeg organizma možete složiti dnevne vježbe koje će popraviti i vaš izgled ali i tjelesnu masu.

Na ovoj pametnoj vagi nalazi se i diskretno skriveni LED ekran koji prikazuje podatke, a koje možete preko posebne aplikacije i Bluetooth 4.0 veze prebaciti i na vaš pametni telefon (Android, iOS), a gdje možete pratiti vaše tjelesno stanje. Sama je vaga vrlo lijepo dizajnirana, bijele je boje i blago zaobljena po rubovima i vrlo tanka, dimenzija je 30 x 30 x 2 centimetra, te može precizno izvagati od 5 do 150 kilograma.

Vaga je toliko pametna da će prepoznati ako je koristi više različitih osoba, jer će podatke grupirati po pojedinim osobama. Spomenutih 10 podataka koje izmjeri vaga moći ćete analizirati i pratiti na posebnoj aplikaciji na vašem pametnom telefonu i prema dobivenim brojkama organizirati dnevne aktivnosti.

Ova vrlo korisna i inteligentna Xiaomi Mi Body Fat Smart Scale digitalna pametna vaga nalazi se na akcijskoj prodaji na , cijena joj je 51,05$, no ako upišete kuponski kod “ALPAS08” cijena će se spustiti na samo . Ako volite svoje tijelo i svoje zdravlje, ovo je mala cijena za to. A moći ćete se pohvaliti kako imate Xiaomi inteligentnu vagu i sigurno ćete je poželjeti pokazati drugima :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.