Xiaomi Mi Band narukvica se odlično prodaje – milijun primjeraka u 3 mjeseca

Fotografija članka: Xiaomi Mi Band narukvica se odlično prodaje – milijun primjeraka u 3 mjeseca

Kada ne bi znali što je Xiaomi Mi Band, po prodajnim rezultatima bi rekli kako se radi o pametnim telefonima. Ne, to je pametna narukvica/sat, a prodaja je u najmanju ruku impresivna.

Oglas

U samo tri mjeseca, od kolovoza ove godine (premijerno je najavljena u srpnju) prodana je u više od milijun primjeraka. Ovaj pametni dodatak košta nekih 20-ak dolara, iako se može pronaći informacija i o akcijskim cijenama koje se kreću i ispod 13 dolara.

Xiaomi Mi Band narukvica nudi mnoge funkcije koje možete pronaći i u puno skupljim uređajima, kao što su praćenje spavanja odnosno sna, akclerometar i baterija koja će potrajati i do 30 dana. Naravno, možete je spojiti na vaš smartfon preko Bluetootha, vodootporna je i može poslužiti i kao alarm.

Kompanija se pohvalila kako su u najboljem prodajnom danu uspjeli isporučiti više od 100.000 primjeraka. Zanimljiv podatak govori i kako je narukvica do danas napravila više od 80 milijuna koraka! Da, dobro ste zaključili, podržava i mjerenje broja koraka, odnosno vašu fizičku aktivnost. Možete također zaključiti i kako je korisnici nisu kupili samo za ukras, nego ih itekako obilato koriste. Kao jedan od vrlo važnih globalnih proizvođača mobilnih uređaja, očito je kako se Xiaomi nametnuo i kao vrlo ozbiljan proizvođač “nosive tehnologije” (wearable gadgets).

Iako neki portali navode kako je Xiaomi Mi Band narukvica/sat dostupna samo u Kini, to nije točno. Mi smo je testirali početkom listopada, a recenziju možete . Gdje kupiti? Sve piše u recenziji…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.