Xiaomi Mi Band 2 pametna narukvica s OLED ekranom na Geekbuying webshopu

Fotografija članka: Xiaomi Mi Band 2 pametna narukvica s OLED ekranom na Geekbuying webshopu

Evo je, stiže! Nova Xiaomi Mi Band 2 pametna narukvica je dobila i ekran, tako da još efikasnije možete pratiti vašu svakodnevnu fizičku aktivnost, kvalitetnu spavanja ili je pak povezati s vašim pametnim telefonom.

Oglas

Nova Xiaomi Mi Band 2 narukvica je zaista pametna i moćna, a također je i vodootporna te otporna na prašinu u skladu s IP67 standardom. Ugrađen je i klasični sat kojeg kao i druge karakteristike možete pratiti na 0,42 inčnom OLED ekranu na kojem se nalazi i jedna tipka tanka tek 0,05 milimetra preko koje mijenjate modove na samoj narukvici. Već sada je možete naručiti na .

Inače, ekran je otporan na grebanje i ne ostavlja otiske prstiju. Osim što prati vašu svakodnevnu fizičku aktivnost (koračanje, trčanje), ugrađen je i kvalitetni optički čitač otkucaja srca (ADI foto-električni), a upozorit će vas i kada predugo sjedite. S vašim će se pametnim telefonom povezati preko Bluetooth 4.0 veze druge generacije. Zanimljivo je i kako preko narukvice možete i otključavati pametni telefon.

Zgodna opcija je i kada samo podignete ruku ekran na pametnoj narukvici će se automatski upaliti. Fitnes Tracker ima napredni algoritam za računanje odnosno mjerenje koraka, tako da ćete imati i preciznije podatke o broju koraka, brzini, prijeđenoj udaljenosti i još puno toga.

Osim što mjeri kvalitetu spavanja, Xiaomi Mi Band 2 ima i alarm koji vas može probuditi ujutro, tako da nećete nikad zakasniti na posao. Sigurno vas zanima i koliko će baterija izdržati – iako ima ekran, u kompaniji tvrde kako će baterija izdržati i do 20 dana. Naravno, narukvica će vibrirati kada dolazi telefonski poziv ili vam stiže tekstualna poruka.

Nova se pametna narukvica se prodaje po vrlo atraktivnoj cijeni od 39,99$, ne sumnjamo kako će mnogi odlučiti nabaviti odmah ovo malo čudo od tehnologije. Inače se narukvica već nalazi na njihovom skladištu, a prve isporuke kreću 7. lipnja. Sve dodatne detalje, kao i kupovinu možete obaviti na webshopu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.