Xiaomi Mi Band 2 pametna narukvica po sniženoj cijeni na GearBestu

Fotografija članka: Xiaomi Mi Band 2 pametna narukvica po sniženoj cijeni na GearBestu

Ako ste namjeravali nabaviti originalnu Xiaomi Mi Band 2 pametnu narukvicu s OLED ekranom, sada je pravo vrijeme. Do kraja mjeseca joj je cijena snižena na samo 19,99$ na GearBest webshopu.

Oglas

Xiaomi Mi Band 2 je jedna od najboljih pametna narukvica koja se nalazi na tržištu i može se pohvaliti kvalitetnim ekranom preko kojeg možete pratiti vašu svakodnevnu fizičku aktivnost, kvalitetnu spavanja i povezati je s vašim pametnim telefonom. Do kraja ovog mjeseca, 31. svibnja, u prodaji je na po vrlo privlačnoj cijeni.

Mi Band 2 narukvica je vodootporna i otporna na prašinu u skladu s IP67 standardom. Ugrađen je i klasični sat kojeg kao i druge karakteristike možete pratiti na 0,42 inčnom OLED ekranu na kojem se nalazi i jedna tipka tanka tek 0,05 milimetra, a preko koje mijenjate modove na samoj narukvici.

Ekran je otporan na grebanje i ne ostavlja otiske prstiju. Osim što prati vašu svakodnevnu fizičku aktivnost (koračanje, trčanje), ugrađen je i kvalitetni optički čitač otkucaja srca (ADI foto-električni), a upozorit će vas i kada predugo sjedite. S vašim će se pametnim telefonom povezati preko Bluetooth 4.0 veze druge generacije. Zanimljivo je i kako preko narukvice možete i otključavati pametni telefon.

Zgodna opcija je i kada samo podignete ruku ekran na pametnoj narukvici će se automatski upaliti. Fitnes Tracker ima napredni algoritam za računanje odnosno mjerenje koraka, tako da ćete imati i preciznije podatke o broju koraka, brzini, prijeđenoj udaljenosti i još puno toga.

Osim što mjeri kvalitetu spavanja, Xiaomi Mi Band 2 ima i alarm koji vas može probuditi ujutro, tako da nećete nikad zakasniti na posao. Sigurno vas zanima i koliko će baterija izdržati – iako ima ekran, u kompaniji tvrde kako će baterija izdržati i do 20 dana. Naravno, narukvica će vibrirati kada dolazi telefonski poziv ili vam stiže tekstualna poruka.

Originalna Xiaomi Mi Band 2 pametna narukvica je do kraja ovog mjeseca, 31. svibnja, u prodaji na po vrlo privlačnoj sniženoj cijeni od samo 19,99$ i uz besplatnu dostavu. S obzirom na cijenu, nećete morati platiti niti PDV jer je cijena ispod te granice propisane našim zakonima.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.