Xiaomi Mi Band 2 pametna narukvica po sniženoj cijeni na GearBestu

Fotografija članka: Xiaomi Mi Band 2 pametna narukvica po sniženoj cijeni na GearBestu

Ako ste namjeravali nabaviti originalnu Xiaomi Mi Band 2 pametnu narukvicu s OLED ekranom, sada je pravo vrijeme. Do kraja mjeseca joj je cijena snižena na samo 19,99$ na GearBest webshopu.

Oglas

Xiaomi Mi Band 2 je jedna od najboljih pametna narukvica koja se nalazi na tržištu i može se pohvaliti kvalitetnim ekranom preko kojeg možete pratiti vašu svakodnevnu fizičku aktivnost, kvalitetnu spavanja i povezati je s vašim pametnim telefonom. Do kraja ovog mjeseca, 31. svibnja, u prodaji je na po vrlo privlačnoj cijeni.

Mi Band 2 narukvica je vodootporna i otporna na prašinu u skladu s IP67 standardom. Ugrađen je i klasični sat kojeg kao i druge karakteristike možete pratiti na 0,42 inčnom OLED ekranu na kojem se nalazi i jedna tipka tanka tek 0,05 milimetra, a preko koje mijenjate modove na samoj narukvici.

Ekran je otporan na grebanje i ne ostavlja otiske prstiju. Osim što prati vašu svakodnevnu fizičku aktivnost (koračanje, trčanje), ugrađen je i kvalitetni optički čitač otkucaja srca (ADI foto-električni), a upozorit će vas i kada predugo sjedite. S vašim će se pametnim telefonom povezati preko Bluetooth 4.0 veze druge generacije. Zanimljivo je i kako preko narukvice možete i otključavati pametni telefon.

Zgodna opcija je i kada samo podignete ruku ekran na pametnoj narukvici će se automatski upaliti. Fitnes Tracker ima napredni algoritam za računanje odnosno mjerenje koraka, tako da ćete imati i preciznije podatke o broju koraka, brzini, prijeđenoj udaljenosti i još puno toga.

Osim što mjeri kvalitetu spavanja, Xiaomi Mi Band 2 ima i alarm koji vas može probuditi ujutro, tako da nećete nikad zakasniti na posao. Sigurno vas zanima i koliko će baterija izdržati – iako ima ekran, u kompaniji tvrde kako će baterija izdržati i do 20 dana. Naravno, narukvica će vibrirati kada dolazi telefonski poziv ili vam stiže tekstualna poruka.

Originalna Xiaomi Mi Band 2 pametna narukvica je do kraja ovog mjeseca, 31. svibnja, u prodaji na po vrlo privlačnoj sniženoj cijeni od samo 19,99$ i uz besplatnu dostavu. S obzirom na cijenu, nećete morati platiti niti PDV jer je cijena ispod te granice propisane našim zakonima.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.